maanantai 5. joulukuuta 2016

#303 My Day 6.11.2016

Kirjallisessa muodossa tänne blogiin olenkin jo nykytilannetta selvittänyt, mutta youtuben puolellekin sain nyt saman infon mydayhin sisällytettynä. Tästä tosiaan onkin jo kuukauden päivät aikaa, mutta eipä tässä ihmeempiä ole tapahtunut. Sen verran on liukasta, etten Namulla ole paljoa muuta tehnyt kuin kävellyt. Hokit se toivottavasti saa alle joululomalla, joka alkaakin jo perjantaina! Silloin myös tamma lähtee kotiin pariksi viikoksi. Poneille kuuluu samaa kuin aina, tosin Taavi on nyt antibioottikuurilla halkaistuaan turpansa. Nähtäväksi jää miten poni ottaa parantuakseen, päivystävän vierailusta on kohta viikko...


8 kommenttia:

 1. mikä ton ekan biisin nimi on? p.s sun ponit ja namu ovat tosi söpöjä!:)

  VastaaPoista
 2. Meillä alkaa joululoma 22.12. Voi Taavi parkaa��.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opistolla lomat menee aina ihan miten sattuu :D

   Poista
 3. Miten Taavi halkaisi turpansa?

  VastaaPoista
 4. Miksi käytit poneilla loimia ratsastaessa? Oon varmaan tyhmä kun en tajua mutta jos niillä ei muutenkaan ollut loimia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan niinkin itsekkäästä syystä, ettei itselle tule kylmä. Jos olisin työskennellyt kunnolla, eli niin että niille tulee hiki, en olisi tietystikään pitänyt ylimääräistä loimea päällä. Tuollaisessa kevyessä hömpöttelyssä hengittävä fleece ei puoleksi tunniksi haittaa mitään :)

   Poista