sunnuntai 29. tammikuuta 2017

#308 Arkea opistolla

En oikein uskalla nyt lupailla blogin heräämistä henkiin, sillä tällä hetkellä tuntuu, ettei aikaa riitä aktiiviseen kirjoittamiseen. Yritän kuitenkin pari kertaa kuussa päivitellä tännekin, ja youtuben puolella yritän olla vielä hieman aktiivisempi. Ja joulukalenteria voin lupailla jo tässä vaiheessa ;)

Kuvasin ihan tavallisesta opistopäivästäni videon, joskin puhelimella mutta kuitenkin. Haluaisitteko näitä puhelinvideoita lisää, sillä näitä pystyisin toteuttamaan useamminkin? Lisäksi nyt on yhteishakujen aika, eli haluaisitko tietää jotain opistosta? Voisin kirjoitella aiheesta postausta, jos teitä kiinnostaa :D

7 kommenttia:

 1. JoulukalenteriXDDD
  -arvaa ketä snadi

  VastaaPoista
 2. Miksi sun täytyy joka vuosi osallistua siihen someron juniormestaruuteen? Eikö yksi kerta riitä? Jotenkin tyhmää että kisaat korkeudessa 70cm, vaikka muuten sitten kisaat 90-100cm... Vaikka tosin ehkä sinuna kisaisin pienempää, paljon turvallisempaa kun et selkeesti handlaa hevosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme kertaa oli itsestään selvyys osallistua, jotta sain kiertopalkinnon omakseni. Viime vuonna en olisikaan osallistunut, mutta se oli kaikkein suurin luokka johon pystyin metrin lisäksi osallistumaan... Somerolla kuitenkin haluan käydä hyppäämässä ja moikkaamassa kaikkia kavereita mahdollisimman usein :)

   Poista