maanantai 16. toukokuuta 2016

#278 Paljon My Day -videoita!

Tässä onkin ollut taas blogeilusta vähän taukoa, suunniteltua ja suunnittelematonta sellaista. Youtuben puolella olen ollut kuitenkin enemmän kuin aktiivinen, sillä vielä tuon My Day maratonin jälkeenkin olen kuvannut neljä uutta videota. Voin kertoa että siinä kyllä sitten olikin aika pitkälle koko kuukauden videot, nyt jo tullut tallennettua viikko koko kuusta filmille :D Ei siis muuta kuin hyviä videohetkiä (tästä postauksesta videota löytyy sellaiset 50 minuuttia...) ja palailen piakkoin vähän muiden kuulumisten kanssa :)


2 kommenttia:

  1. Moikka Emilia! Ajattelin tulla sulta kysyy nyt, että mitä mieltä sää oot. Eli siis me ollaan ostamassa ponia, ja käytiin 3 päivää sitten koeratsastamassa yks risteytysponi. Se oli aika laiska ratsastaa aluks, mut sitku kentälle laitettii esteitä nii se räjähti käsii.. Tai siis kun nostin laukan ja käänsin esteelle nii se lähti käsistä, mut sen sai kuitenki hidastettuu heti. Ravissa ei ollu mitää ongelmaa, eikä puomeilla tai muuten laukassa yms. Tykkäsin ite tosi paljon siitä ponista, mut ostaisitko ite sellasen.. Ja ps. Tuo "ryöstäminen" on sillä vissiin opittu tapa kun ratsastuskoulussa on... äääh se oli ihana, mut mun vanhemmat ei oo vakuuttuneita oikee... Saiskohan sen tavan jotenki pois ? Anteeks tää kauheen pitkä ja sekava viesti... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Ano!
      Muistutan nyt heti alkuun että minä en ole oikea henkilö määrittelemään sinulle sopivaa hevosta, vaan suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen. En myöskään tunne sinun taitojasi tai hevosta, joten en voi antaa edes omaa mielipidettäni asiaan. Suosittelen siis käymään kokeilemassa ponia uudestaan ja pistämään merkille, miten se käyttäytyy kun ratsastat heti tietäen mitä poni voi tehdä ja reagoiden siihen. Kannattaa myös miettiä muita saman hintaluokan hevosia, onko niissä ratsastettavuudeltaan parempia vai huonompia hevosia. Itse voisin ostaa mielenkiintoiseksi projektiksi tuollaisen ponin, mutta sinun kannattaa miettiä tarkkaan mihin käyttötarkoitukseen hevonen tulee. Ensimmäiseksi omaksi suosittelen helppoa opetusmestaria, mutta toisaalta estehevosella eteenpäinpyrkimys harvemmin on huono juttu jos hallinta pysyy. Mieti myös sitä, onko sinulla tarvittaessa mahdollisuus saada kokeneemmalta apua, mikäli asian suhteen kuitenkin tulee ongelmia. Yleensähän tuollainen tapa voi olla ainakin lievennettävissä.
      Tsemppiä hevosen ostamiseen ja kavioliittoon!

      Poista