perjantai 20. marraskuuta 2015

#211 Onnellinen ❤

Juuri nyt olen onnellinen. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan tulevaisuus näyttää taas Taavin osalta valoisammalta. Ponin on nyt ollut tarkoitus alkaa palailla töihin, sitä pitäisi kevyessä ravissa yskityttää ja alkaa kasvattaa niitä jälleen kerran menetettyjä lihaksia takaisin. Eilen sitten kapusin ponin selkään, mieli sinne on tehnyt jo pitkään. Hoitaessa herra hyöri ja pyöri taas siihen tahtiin että päätin satulankin varmuuden vuoksi laittaa, kun maa on sen verran märkä ettei putoaminen houkuttele. Eipä sitä enää niin kierroksilla käytykään kun selkään pääsin, poika oli taasen oma laiska itsensä, mutta mitä siitä. Se saa olla, se on vanha, lihakseton ja ollut kuukauden saikulla.




En ollut uskoa itsekään, kun poni ei kertaakaan yskinyt koko puolituntisen ratsastuksen aikana. Ravailimme varmaan vartin verran, aluksi pitkänä ja sitten jo nostin ponia vähän korkeammaksikin kun yritin löytää sitä yskää. Mutta ei mitään. Pakko oli kokeilla vielä muutama pätkä laukkaa, eikä siinäkään mitään. En ole pitkään aikaan ollut näin onnellinen siitä, että ratsuni laukkaa korvat hörössä eteen ja vieläpä ilman sen jälkeen ilmaantuvaa kamalaa yskäkohtausta! ❤ Eikä ollut edes sieraimet suurina urheilun jälkeen. :)



Palaillaan ensi kerralla vähän vanhempien kuulumisten kanssa, tätä piti vain tulla hehkuttamaan ensin! ;)

9 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Faktahan on se ettei hevonen kerran puhkurin saatuaan siitä ikinä parane, mutta oireiden voimakkuus vaihtelee ;) ❤

      Poista
  2. Mutta nyt oli hyvä kun Taavi ei yskinyt:)

    VastaaPoista
  3. Mä voin kuvitella kuinka onnellinen olet! Toivottavasti Taavi ei yskisi enään ainaskaan paljoa! Ps. Yhdellä tallilla millä kävin mun lempi poni sai puhkurin ja kuoli edellisenä päivänä kun mulla ois ollut ponin kanssa kisat ja omistajat ei tajunneet että se oli puhkuri ja kisoihin en sitten tietenkään mennyt/päässyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei ainkaan kolmeen päivään ole rasituksessa yskitty, satunnaisesti muuten kerran tai pari ♥
      Voi ei, otan osaa. Minullakin meni kauan tajuta hevosen olevan vakavasti sairas ja vielä kauemmin hyväkysyä, ettei se siitä enää koskaan parane. :/

      Poista
  4. Vähän tällain jäljessä, mutta hyvä Taavi! :D ♡

    VastaaPoista