torstai 17. maaliskuuta 2016

#258 Baanamaasto

Kuvasin teille viime sunnuntainakin videopostauksen, jonka aiheena tällä kertaa oli oikein ronskimmalla kädellä maastoilu. Baanamaaston Namulla ratsastin Olivia Inglisin muistolle, vaikka videolla unohdinkin sen sanoa. Kauheaa mitä kaikkea hevosten kanssa eläessä voikaan sattua! :( ♥

//I rode the gallop with Namu for the memory of Olivia Inglis but I forgot to meantion it on video. It is horrible to see how dangerous it is to live with horses! :( ♥


Ja kuten videolla monta kertaa huhuilinkin niin heittäkää erilaisia videoehdotuksia! Lisäksi kertokaa ihmeessä onko musiikilliset vai musiikittomat videot enemmän teidän mieleenne :)
Olen myös tekemässä postausta maastoilusta ja siitä, miten varustaudun tällaiselle vauhdikkaammalla reissulle. Haluaisitteko postaukset kirjoitettuna vai videolla? :)

2 kommenttia:

  1. Millo toi "kenttä/tarha" on viimeks siivottu? :o ku kattoo kohtaa 16:03...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siivoa tarhaa talvisin, nyt kun kakat sulavat niin siivotaan koneellisesti. Näyttää hetken aikaa pahalta mutta hepat ovat kakkapaikkansakin suhteen siistejä joten sotkevat pääasiassa vain tuon yhden kohdan :)

      Poista