sunnuntai 22. helmikuuta 2015

#19 Videopostaus: Tallin esittely

Tätä toivottiin, joten aikaistin sen toteutusta viikolla ja julkaisenkin sen nyt heti. Huomaa kuitenkin, että tänään julkaistiin myös Hensun esittelypostaus! Toivottavasti tykkäät! :)


Kommentteja kommentteja!
Mitä pidit videopostauksesta?
Mitä pidit tallialueestamme?
Onko se mielestäsi toimiva?
Mitä kuvataan seuraavaksi?

Kiitos!

12 kommenttia:

  1. Kiva toi pihatto ja toi systeemi ja se varustepostaus olis kiva :D ja entä joku aamu/iltatalli videopostaus? Tuli nyt mielee ni ehdotin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Meillä aamutallihan on vain heppojen ulospäästö ja iltatallissa tehdään kaikki muu, mutta voisin ensi viikonloppuna koittaa kuvailla jomman kumman ja tasoittaa noiden eroja vähän ;)

      Poista
  2. Vähänkö hieno toi pihatto oikeesti:D

    VastaaPoista
  3. Hieno ja tilava pihatto:)

    VastaaPoista
  4. tosi kiva pihatto, mutta nuo heinä kaukalot on hueman liian ylhäällä :) Koska jos hevonen joutuu pitämään päätään ylhäälllä, (syödessään ja ratsastuksessa sama juttu) niin selkä ja niska kipeytyvät, eikä se muutenkaan ole hevoselle luonnollinen ratkaisu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Sitä mukaa kun olkia lisätään niin lattiahan nousee, eli eivät ne kauaa noin ylhäällä ole :) Hensuhan tällä hetkellä hädin tuskin yltää tuonne, eli saavat maahan tarvitsemansa heinän ja ylös ylimääräiset ;)

      Poista
  5. Haha tää oli vähä parempi esittely ku se minkä mulle laitoit wapissa🙈🙈🙈

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah no ehkä vähän :'D Sunnuntaina nähäään!! :*)

      Poista