lauantai 21. maaliskuuta 2015

#26 Ostosten esittely

Tämä on jo kolmas tällainen erikoisempi postaus putkeen, mutta kyllä kohta tulee taas kuulumisiakin.


Jo aikoja sitten äiti toi kaupasta pari Racing Himalaja nuolukiveä, ja tänään hepat saivat niistä viimein itselleen toisen (kun satuin ne taas löytämään :p). Hensua se ei juuri kiinnostanut, mutta Namua senkin edestä :D



Börjesiltä äiti teki viikonloppuna tilauksen, ja taas täytyy kyllä kehaista kuinka nopeasti tuotteet saapuvat lähikauppaan! Nytkin tosiaan tiistaina olivat jo noudettavissa, kun tilaus oli maanantaina käsitelty :) Tällä kertaa tilaus oli pikkuinen ja siihen kuului vain:




Kaksi nahkariimua ja kaksi Strong riimunnarua Namulle. Meidän vanhassa nahkariimussa alkaa jo käytön merkit näkyä, ja sehän on Namulle kuitenkin aikalailla korvaamaton väline tuolla ihmisten ilmoilla, joten nämä olivatkin ihan tarpeelliset. Vaikka kuvissa Hensulla nyt onkin riimu päässä, ovat ne (kuten näkyy) ponille liian isoja ollessaan kooltaan full. Hensulle kuitenkin menee vanha riimu, eikä se varmaan edes osaa riehua, joten ei se näitä kovin huutavasti tarvitse.

Nuo riimunnarut tuntuvat vähän lyhyeltä, mutta ihan tosissaan kyllä kestäviltä. Lukko niissäkin vain on naurettavan heppoinen, ja se lienee syytä vaihtaa hetimmiten (tai viimeistään hajoamisen jälkeen) namunkestävään versioon.


Lisäksi paketista löytyi oikeastaan koko talven kaivattu Effol SuperStar-Shine karvankiillotus ja harjasten selvitysaine. Tuote on meille ihan tuttu, ja se pääsikin heti ahkeraan käyttöön. Tämä on kyllä ihan riittävän hyvä meidän tarpeisiimme.

Namu muuten oli taas talven jälkeen ihan järkyttynyt, kun hänen ylhäisyytensä päälle suihkutettiin jotain! Pitänee taas kerrata herkkujen kanssa, ettei touhu hengenvaarallista kuitenkaan ole, vaikka ei tamma niin vahvasti enää reagoinutkaan kuin viime kesänä jutun ollessa sille ihan tuntematon. 

Postausta ei ole toteutettu yhteistyössä kenenkään kanssa, eikä siten ole mainontaa tai piilomainontaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti