keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

#29 Hensuilua

Sunnuntaina Jemina tuli meille, ja sen vuoksi jätin menemättä serkkuni synttäreille ja kirkkoon ja vähän kaikkialle... Nooh, mitäs pienistä :D Namulla ei tosiaan voitu tehdä mitään, koska en saa ratsastaa sillä, jollei kukaan muu ole kotona. Ihan järkevä sääntö, vai mitä? :D

Kerrankin melko onnistunut peruutus!

Laitettiin poni yhdessä kuntoon, ja siirryttiin sitten tarhaan jossa aloin pitää Jeminalle tuntia. Ratsukon laitoin tekemään voltteja ja loivaa kiemurauraa, pysähdyksiä, peruutuksia ja pohkeenväistöjä. Näitä mentiin niin käynnissä kuin ravissakin, ja tehtävät sujuivatkin yleisesti ottaen todella hyvin.


Sitten työn alle otettiin avotaivutus, joka sujui käynnissä etenkin vasempaan kierrokseen todella hienosti, ravissakin oikein tyydyttävästi. Oikea kierros oli tässä tehtävässä selkeästi heikompi, mutta ei huono sekään! Sitten tehtiinkin ratsastajan vaihdos.


Ratsastajan ryhdissä lienee jotain korjattavaa :p
Minä ratsastin Hensulla molemmista kouluohjelmista raviosuudet läpi. Muistin ne melkein kokonaan yhtä kömmähdystä lukuun ottamatta. Taas piti kyllä harmitella, miksen kisannut Hensulla enemmän koulua silloin kun se oli kunnossa. On se vain niin makea, vielä kun sen saisi ajan kanssa ratsastettua oikein rehellisesti avuille!



Tämän perään tehtiin vielä kerran ratsastajan vaihdos, ja Jemina ja Hensu pääsivät laukan makuun. Askellajiahan mentiin vain ympyrät kumpaankin suuntaan, vaikka Hensu olisi kyllä varmasti innoissaan mennyt puolet enemmän. Pidempää pätkää ei kuitenkaan uskaltanut ottaa, ihan varmuuden vuoksi vain ;)

Ja ponilla oli kivaaaaaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti