tiistai 24. maaliskuuta 2015

#28 Teholauantai

Lauantaina olinkin sitten todella viitseliäällä tuulella, ja kuvatakin jaksoin paljon!

Miksei se laihdu x_x
Ensin tein aamupäivällä heppojen kanssa maastakäsin työskentelyä, ja se onkin nyt alkanut pikkuhiljaa sujua vähän paremmin. Namisanaksi olen ottanut ruotsinkielisen bra:n, enkä siis suinkaan tarkoita sillä rintaliivejä englanniksi vaan tosiaankin ruotsiksi hyvä! ;'D


Tämä kielenmuutos ihan vain siksi, että bra on sana josta seuraa aina nami, ja sillä hetkellä kun sanon sen hevonen tekee jotain oikein. Vieraskieliseen sanaan päädyin ihan vain sen takia, ettei se arkikielessä (toivottavasti!) tule ihan ensimmäisenä vastaan hepoillekaan.


Lisäksi bra on hyvin lyhyt ja ytimekäs sana, joka on helppo sanoa tilanteessa kuin tilanteessa. Ei tarvitse kantaa naksutinta tai pilttipurkin kantta taskussa, kun voi antaa sen naksun äänelläkin!


Namulla treenasin seuraavan (=tämän) viikon sunnuntaina oleviin koulukisoihin. Hyvällä logiikallani valitsin ilmansatulaa-päiväksi mahdollisimman tuulisen päivän, ja muistinpa vielä suihkuttaa shineäkin selkään liukastamaan sitä entisestään. Siellä sitten yritin keikkua parhaani mukaan, ja vaikka monta kertaa olinkin aika varma että kohta lennetään, en kuitenkaan tullut kertaakaan alas koko ratsastuksen aikana. Videopätkät on kuvattu melkolailla alusta, mutta ei se kovin paljon paremmin mennyt loppuakaan kohden, vaikka vähän pehmenikin. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen jo tuohon - sillä en pudonnut :D




Iltasella lähdin sitten vielä Hensun kanssa teeman mukaisesti ilman satulaa maastoon, ja se olikin tosi rentouttavaa ja kivaa pitkästä aikaa. Videolla siitä kuitenkin aikalailla kaikki tarpeellinen:


Kertokaapa mitä piditte, oliko tällainen videopainotteinen postaus mukava? :)

2 kommenttia:

  1. Korjaan vähän tota edellistä!
    Tuo maastakäsin työskentelyä video on tosihyvä! En olisi itse hoksannut vaihtaa sanaa hyvä eri kieleen, mutta niinkuin sanoit ei siihen sanaan välttämättä arjessa aina törmää. :) Ratsastus videotkin olivat hyviä, ratsatit tosi hyvin! :) jatka samaan malliin ja lisää videoita ;)
    Videot selvensi paljon mitä teit! :)
    Tykkäsin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä ;D
      Tosiaan, eihän tuo kielen vaihtaminen mikään minun oma oivallukseni ole, vaan netistä olen joskus senkin bongannut ja hyväksi todennut ;)
      Ja kiitos, teen siis jatkossakin videoita! =)

      Poista