perjantai 27. maaliskuuta 2015

#31 Koulurääkkäystä

Tiistaina ratsastin Namulla kotona koulua. Ajatuksena minulla oli ratsastaa kummatkin ohjelmat vaihe vaiheelta läpi, mutta jo C1:sen jälkeen aloimme molemmat olla tarpeeksi kyllästyneitä touhuun ja lopettelimme siihen. Pakko päästä kohta hyppäämään, onneksi viikon päästä perjantaina on vuorossa estekurssia!


Aasi :D
Keskiviikkona kuljetettiin Namu jälleen Somerolle vajaan viikon visiitille. Hevonen paineli tosi hienosti kyytiin, ja samaa rataa vielä uloskin, mihin ei kyllä voi olla kuin supertyytyväinen. Tein hetken kentällä käyntiä ja muutaman lyhyen ravipätkän, mutta koska pohja oli kova ja koppurainen en hirveästi rasittanut Namun jalkoja. Tamma oli kuitenkin tosi kiva ja rauhallinen.





Torstaina meillä oli vuorossa rataharjoitukset, ja Helena tuomaroi meidän molemmat radat. Namu oli ihan paineissa, kun paikalla oli muitakin hevosia, ja alkuun ei kyllä oikein mistään meinannut tulla mitään. KN Specialissa aloin jo saada parempaa tuntumaa rakennettua, ja siinä tulikin tosi kivoja pätkiä! Numeroskaala kummassakin radassa oli 3-7, eli siis välillä heppa oli ihan oma itsensä ja välillä jo oikeastaan aika kiva. Tuossa tulee todella selkeästi esille tuo Namun epätasaisuus, koska ei minulla koskaan ennen ole ohjelmissa tuollaisia numeroita vilkkunut :D Joko ne on kaikki kauttaaltaan huonoja tai sitten ihan kelvollisia, ei vähän kaikkea sieltä täältä :p Tein myös ensimmäistä kertaa sitten sen, että unohdin radan jo heti C1:n alkumetreillä, hups! :'D Onneksi ei vielä oltu kisoissa ;)


Taskun tyhjennys leivänmuruista :P
Ja uudet herkut tilalle ;)
Marita teki tilaustyönä meille ikioman selkäännousujakkaran ♥

Ei tämä koulurääkkäys kuitenkaan vielä tässä: tänään perjantaina minulla oli kouluvalmennus, josta erikseen postausta tulossa, huomenna lauantaina koulutunti ja sunnuntaina kisat, sekä maanantaina Jonskin pitämä koulutunti... =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti