maanantai 6. huhtikuuta 2015

#38 Puomitreeniä

Hepat tosiaan vietteli perjantai-lauantai välisen yön ulkona, ja hyvin oli ilmeisesti kaikki mennyt kun olivat vielä aamulla tallella. Hensu sai ansaitun vapaapäivän, mitä nyt vähän joutui taas heinäjuhdaksi iltasella. Namulla ratsastin itsenäisen puomitreenin sen jälkeen, kun olimme aamupäivällä käyneet Salon Prismassa ostoksilla. Namu oli reippaalla tuulella lauantaina, vaikka perjantaina ratsastettiinkin kaksi tuntia ja risat. 


Eniten hakemista oli tälläkin kertaa pidätteiden läpi menossa. Tehtävät olivat tosi samanlaisia kuin Helenan puomitunnilla: ravipuomeja, joissa oli kinkkinen väli keskellä, laukkapuomeja ja laukanvaihtopuomeja. Namu oli ravipuomeilla alkuun aika malttavainen, mutta kun se alkoi kiihtyä alkoi se sählätä samaan tapaan kuin tunnilla. 


Laukkapuomessakin meinasi vauhti olla se suurin ongelma. Laukanvaihdot eivät meinanneet alkuun onnistua sitten millään, mutta kun sain ajatuksen läpi alkoi vaihdotkin sujua vähän paremmin. Ravipuomiviuhkaa, joka myös oli tehtävänä, oli yllättävän helppo ratsastaa ja se olikin ainoa tehtävä jossa Namu tuntui olevan edes suurin piirtein avuilla.

Tallissa on vaarallista!
Tästä ratsastuksesta jäi kuitenkin ihan kiva fiilis, vaikka ei edes mitenkään hirveän hyvin mennyt. Siltikin olen tyytyväinen siihen, kuinka kivasti heppa oli aina välillä kuulolla. Silloinkin, kun Hensu parhaansa mukaan yritti sabotoida tehtävien ratsastamista. Erittäin positiivisena yllätyksenä myös oma istuntani, joka ajottain alkaa näyttää jo ihan ratsastajan istunnalta eikä suinkaan vinolta perunasäkiltä joka keikkuu toisen jalustimen varassa. Vielä kun saisi ne pohkeet pysymään kiinni Namullakin!


Uusi ratsastusliivi Prismasta
Ja toinen kaappien kätköistä löytynyt liivi :)
Kolmas juoksutusliina Prismasta lähinnä avuksi lastaukseen

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköistä puomitreeniä!! :)

    VastaaPoista
  2. Aika moinen roudaaminen ollut tollases puomimäärässä :D Eikö sun ois helpompi ratsastaa jos Hensu ei ois samaa aikaa vapaana kentällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, noita puomeja sai kyllä kantaa ihan hiki hatussa :'D Ja tottakai olis helpompi ratsastaa, mutta en mä koskaa jaksa lukita sitä poiskaan kun useimmiten se kuitenkin vaan syö poissa tieltä ;)

      Poista