keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

#43 Poseerauskuvia

Kengittäjä ei sitten ehtinyt ennen viikonloppua käymään, vasta tänään tiistaina. Niinpä Namulla ei voinut tehdä mitään kaviota kuluttavaa (=ratsastaa), ja inhottavan sään takia ohjasajokin jätettiin suosiolla pois. Hensullakaan ei tullut loppujen lopuksi tehtyä yhtään mitään, jotenkin olin vain todella aikaansaamaton.

1.
Sunnuntaina kaverini Rebekka (katsokaapa blogi, aivan ihana ja upeita kuvia!) tuli kuitenkin kuvailemaan vähän heppoja. Kaikki oikeudet siis hänelle. Hetken mietittyämme päädyttiin ihan poseerauskuviin, ja Rebe olikin tyytyväinen kun päästiin pellolle kuvailemaan. Yleensä kuulemma on aina vain taustana metsää ja metsää :'D Kuvista tulikin aivan ihania, ja uskaltauduinpa sitten Hensun selkäänkin.

2. Puhelimesta hevosen hirnuntaa :D
Pitää kirjoittaa kypärättömyydestä joskus mielipidepostaus, mutta totuushan on se että itsekin olen sitä vastaan. Kenenkään muun kuin Hensun (ja Taavin) selkään en näe mitään asiaa ilman kypärää, koskaan, eikä etenkään Namun selkään. En tässä ole keksinyt kirjoittaessani syytä sille, miksi omilla poneilla ilman kypärää meneminen kuvaustilanteessa on ok. Järki sanoo että ei, ei se ole! Silti sitä tulee harrastettua ja vieläpä turhan paljon...

3.
Kenenkään muun (tai korkeintaan Jeminan) en kuitenkaan anna mennä edes luottoponi Hensulla ilman kypärää, on se kuitenkin niin halpa henkivakuutus ja näyttääkin loppujen lopuksi ihan hyvältä kuvissakin. Silti kypärättömyyteen sorruin jälleen itse, mutta kukaan tämän postauksen lukijoista ei sitten ota siitä mallia! Osallistukaa sen sijaan #järkipäässä -kampanjaan, jota itsekin täysin kannatan!

4.
Sitten loppuihin kuviin, ne ovat aivan ihania ja taidanpa säästää osan niistä vielä myöhempäänkin käyttöön! ♥ Kertokaapa lempikuvanne! ;)

5.
Esimerkiksi tässä näkyy hyvin Namun silmien kokoero (kuvasta katsoen vasen on huomattavasti pienempi)
6.
7.
8.
Paljon kiinnostaa kumpaakin :'D
9.
10.
Jessus ponski näyttää paksulta :O
11.
12.
13.
14.
15.
Poni innostui hirnumaan Pörrille (youtube) :D
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Meinasihan siinä sitten käydä hassusti :D Aina kannattaa laittaa selkään kunnolla shineä, että on sitten varmasti ilman satulaa vaikea pysyä liukkaassa selässä :P Taas ehdin ajatella vaikka mitä, mm. sitä etten voi roikkua suussa (=ohjissa) vaan harjassa, ja niinhän sitten teinkin. Enkä pudonnut! 8)
Omia lempparikuviani ovat Namun kanssa numerot 4, 7 ja 11.
                                             Hensun kanssa numerot 17, 18 ja 22
                                             Hauska kuva tietysti on myös 25 ;)

Kaikki ovat kuitenkin omasta mielestäni ihania, etenkin kun itse olen surkea poseeraamaan :)

6 kommenttia:

  1. Oijjoi omistit koko postauksen näille:p en muute huomannukkaa tota namun silmää ö.ö mutts joo oli kiva postaus, hyvä kun namu sai kengän:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, kyllä nämä nyt vähintään yhden postauksen tarvitsivat! :) Ja ei tuota Namun silmäjuttua livenä helposti huomaakaan ellei oikein ala katsomaan, joihinkin kuviin se sen sijaan tallentuu vahvasti.. Onneksi se on vain ulkonäköseikka, eikä vaikuta sen elämään mitenkään ;)

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia! Erityisesti munmielestä tuo 9. Kuva on superkiva! Ja myös 18! Mutta kaikki kyllä hienoja on :'D

    VastaaPoista
  3. 15 ja 25 koska Hensu :P <3 Ihanat kuvat kyllä

    VastaaPoista