maanantai 20. huhtikuuta 2015

#44 Pikakelauksella

Tosiaan, tästä tuli ihan suunnittelematon ja onneksi lyhyeksi jäänyt postaustauko. Se johtui pääasiassa siitä, että Namun irtokengän lyöminen jäi tiistaihin mutta sitten en vain saanut aikaiseksi kirjoittaa.



Maanantaina pidin Oonalle tunnin, ja tällä kertaa työstettiin jälleen puomien avulla täsmällisyyttä. Kaikki tehtävät sujuivat ihan kivasti, osa huonommin ja osa paremmin. Ohjelmassa oli mm. voltteja ja pysähdyksiä. Treenattiinpa me vähän pidempää rataakin, niin ratsastamaan kuin etenkin muistamaan.



Vasta perjantaina sain itseni kammettua hevosen selkään. Kaverina oli Jemina Hensulla, ja aloitimme ratsastamalla puomeja tarhassa. Hensukin meni niin lennokkaasti laukkapuomit että! Siitä suunnattiin metsään tarpomaan, sitten pellolle vähän fiilistelemään (kovaa ei kuitenkaan voinut mennä koska oli vähän liukasta). Hensukin meni hienosti pelkällä riimulla ja narulla Jemina ilman satulaa selässä! Lopuksi suuntasimme vielä vähän pidemmälle metsäseikkailulle joka sekin sujui rauhallisissa merkeissä. Sää oli koko ajan ihana joten teki mieli ratsastaa vähän pidempään.




Takaisin kotiin tultua vaihdettiin vielä ratsuja ja Jemina käveli ja ravaili Namulla vähän, pihalla! Se sujui todella hyvin, ja siihen pikkuhiljaa lopettelimme. Lauantaina Jemina ratsasti Hensun kaverinsa Jassun kanssa, olivat menneet puomeja ja hommat olivat sujuneet hyvin. Tällaisen infon sain, eli yhtään enempää en tiedä :D



Itse menin Namulla vielä illalla samaisia puomeja. Tarkoitus oli mennä koulua mutta eihän siitä mitään tullut. Namu reagoi ihanasti kyllä käynnissä ja ravissa istuntaan (pieni pidäte ja seis!), mutta muuten mikään ei sujunut. Tai no keskilaukkapuomit kyllä... Ratsastelin vähän vajaat kaksi tuntia, mutta ei ajankulua sillä tavalla huomaa kun vielä yhdeksän jälkeen näki hyvin! Kevät ♥


2 kommenttia:

  1. Ihana oona ♥ Oikeesti on kyllä ihanaa ku pimee ei tuu niin aikasin ja niitä harmaita päiviä on yhä vähemmän ja vähemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kyllä on itsekin paljon paremmalla tuulella koko ajan! :)

      Poista