lauantai 16. huhtikuuta 2016

#269 Taavin irtohypytystä

Viime maanantaina saimme hevosten kanssa vieraaksi paljon kaipaamamme Jeminan, jonka kanssa piti tietysti heti ottaa kaikki ilo irti kahdesta parista käsiä ;) Ennen Taavin irtohypytystä kävimme kuitenkin tammojen kanssa pienellä metsäkävelyllä. Hevoset olivat oikein innokkaita ja lenkki sujui mukavissa merkeissä, mitä nyt joku nimeltä mainitsematon ratsasti Namun taas sellaiseen pusikkoon että... Tosin tuo puskajussihan sieltä tuli näppärästi poiskin, mutta Hensun kanssa sai kyllä hetken pohtia miten sen oikein saa risukasojen keskeltä pois. :D Ehkä ensi kerralla joku muu saa suosiolla päättää reitit, minulla kun on selkeästi tapana päätyä vääriin paikkoihin jos nyt näitä muutamaa viime maastoa mietitään.


Kovasti ne kiinnosti Namuakin! :D Esteet nimittäin! 
Ja tämä yksinäinen tolppa, se vasta kummallinen oli. Missä puomit? Este?
Taavin kuntoon laittamisessa ei kauaa kaksin mennyt ja verryttelykin oli nopeasti hoidettu kahteen pekkaan vähän hölkkäilemällä. Alkuun poika ei oikein hyppäämisestä innostunut, mutta muutaman kerran jälkeen se jo singahti kujaan korvat tötterössä. Oli muuten pojalle hyvää irroittelua samalla, kun koko kroppa sai kyytiä kun poika oikein pompsahteli ;) Maksimissaan ruuna hyppäsi pariin kertaan 90cm okserin yli, mikä näkyy videolla. Se oli kuitenkin henkisten ongelmien takia vähän liian iso, joten lopuksi otettiin yksi 80cm okseri (joka silti hypättiin metrin korkeudelta..) ja sitten vielä pieni pysty, joten herralle jäi hyvä fiilis hyppelyistä. Poika jaksoi yllättävän hyvin, vaikka hiki tulikin! Kuvia ja videota kuitenkin on vaikka millä mitalla, joten annetaan niiden puhua puolestaan :) Kameran takana siis minä ja Jemina.

Ei oikein huvita...






Ilme ♥


Ja sitten mentiin!



Nämä kieltokuvat tuolle 90cm okserille ovat aika hurjia! Arvelikohan poika mahtuvansa alta?

Ja tuonnekin se melkein meni nurin...enkä ihmettele, vähän huonoon kohtaan sattui astumaan
Mutta mitäs pienistä, matka jatkuu ja kura lentää!







Niin, se este tosiaan 80cm...

Ja tässä jo kaikkensa antaneena :D


9 kommenttia:

  1. Haha ihana Taavi! Namu ens kerralla, haluun nähä ku se pomppaa taivaaseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan.. Jos Namua tossa kokeilisi hypyttää se jatkaisi aidan yli sujuvasti eteenpäin :D Siksi täytyy keksiä kesällä jokin sovellus miten sitä hypyttää, tarhassa ei tosiaan uskalla koska se on kerran aivan oikeasti hypännyt noista 130cm aidoista yli ja lenkkeillyt siihen perään 15km reissun melkein motarille... :D

      Poista
  2. minkä rotuinen Taavi on? Ensisilmäyksellä katsoisin welssiksi?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole welsh ;) Poni on virallisesti ratsuponi, mutta suurin osa suvusta on ihan newforestinponia :) Vain emänemänisä on mennyt sekaisin maasta toiseen kuljetettaessa, joka tekee emänemästä ratsuponin, joka tuo sitten mukaan aika paljon siroutta verrattuna meidän toiseen nyffiin eli Hensuun :)

      Poista
  3. Ihana postaus taas kerran sulla on aina hyviälaatusia ja kivoja kuvia <333 :D

    VastaaPoista
  4. Missä päin asut? Tarviiko taavi liikuttajaa? Mikä sun snäppi on? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salossa ja snäppi on mistyni :) Ja kyllähän herralle liikuttaja kelpaisi :)

      Poista