torstai 16. kesäkuuta 2016

#288 Summer bucket list

Ihan oma listansa kesän tavoitteille, asioille, joista osasta olen haaveillut vuosia! Mukana myös vähän tavallisempia asioita, mutta niidenkin toteuttaminen on aina yhtä kivaa! Mitä sieltä siis löytyykään? Tähän postaukseen saatan lisäillä asioita vaikka kesken kesän, mutta jälkipyykki kaikista käydään sitten syksyllä. Toivottavasti kaikki ollaan saatu toteutettua!

© Anna Weckman
Uittaminen
Tarvitseeko tätä edes selitellä, kuka nyt ei haluaisi uittaa hevosia! Jonkin verran ollaan voitu kotona käydä vettä roiskuttelemassa, mutta sen enempää ei täällä ole mahdollista tehdä. Ensimmäisellä ratsastusleirilläni pääsin uittamaan ja se oli huisin hauskaa, joten olen valmis vaikka lähtemään vähän kauemmas näissä merkeissä! Ja sitten todennäköisesti ratsu ei mene lähellekään vettä... :D

© Jemina
Yömaasto
Ah, joka kesäinen must to do -juttu! On aina yhtä hauskaa valvoa kaverin kanssa odottaen, että kello tulee tarpeeksi ja lähteä sitten sopivassa sokerihumalassa kuuntelemaan ja katselemaan luonnon yöelämää. Namua ei muistaakseni näille reissuille ennen ole huolittu (mistähän se johtuu), mutta tänä vuonna se saa aivan varmasti lähteä ratsuksi. Juhannus taitaakin olla paras aika toteuttaa tämä kohta, sillä jos yöllä on liian pimeää niin vaarana on törmäillä puihin (krhm, kokemusta on!) :D

Yöllä on superkaunista!
Tallissa nukkuminen
En edes tiedä mikä tässä minua kiehtoo, mutta koska tämän toteuttamista harkitsin jo joulukalenteriin (ja totesin että jäädyn), aion varmasti kesällä toteuttaa tämän. Kukahan kavereista mahtaa olla niin hullu että päätyy seuraksi? Hauskaa siitä varmasti tulee, eikä hevosiakaan haittaa kun niillä on mahdollista paeta toiselle puolelle laidunta! :D


Leiri
On aivan mahtavaa lähteä ratsastusleirille jonnekin, mutta viime vuosien tapaan se ei toteudu kohdallani tälläkään kertaa. Sen sijaan jo melkein perinteeksi muodostunut minun ja Jeminan pitämä leiri on jälleen tulossa heinäkuussa, ja sitä suunnitellaan ja odotellaan tietysti nyt jo innolla. Kaverit hoi, jos yhtään löytyy kiinnostusta osallistua niin viestiä minulle tai Jeminalle!


Kisahoitaja
Olen edelleen niin innoissani niistä Liedon koulukisoista, että varmasti marssin auttamaan jotain ystävää kisoihin silloin kun en pysty itse ottamaan osaa kisaan! On niin siistiä, kun pystyy ihan pienillä jutuilla olemaan avuksi toiselle (suurkiitos kaikille minua auttaneille ihmisille, olette korvaamattomia!) ♥

Ihan feikki kuva, mutta kyllä se kisahoitaja taluttelee hevosia.. ;)
© Rebe
Videopostaus kisoista
Paimion kisoista kuvattu video tuo edelleen hymyn huulille ja tekin piditte siitä kovasti, joten jossain sopivassa välissä täytyy taas ottaa tavoitteeksi kuvata teille videota kisoista. Täytyy vain joko opetella toimimaan aluekisoissa panikoimatta, tai suunnata vähän pienempiin kisoihin, joissa kuvaaminen on helpompaa. Tai sitten yrittää erikseen saada yhdet apukädet pelkästään kuvaamaan ;)

© Rilla Laine
Kisojen kuvaaminen
Lähes jokainen ihminen rakastaa, kun kisoista saa muistoksi kuvia. Vaikka itse en olekaan missään määrin hyvä kuvaaja, niin joihinkin isompiin kisoihin olisi todella siistiä päästä kameran taakse heilumaan. Muutenkin kisoissa on aina kivaa, vaikka itse ei ratsastaisikaan ollenkaan, joten tottakai lähden aina tilaisuuden tullen mukaan. :)


Lyhärit
Mikäs sen hauskempaa, kuin yrittää esittää kameran edessä nälkäistä Ursulaa tai terveellistä elämää viettävää Aunea ;) Elokuvat eivät kuitenkaan ole mitään ilman laadukasta seuraa, joten suunnitteilla on tavallisten muutaman hengen elokuvien lisäksi myös hieman suuremmassa porukassa toteutettava filmi, jota odotan erityisen innolla! Toivottavasti uusia lyhäreitä ilmestyy kesän aikana ainakin pari kolme kappaletta! :)

© Jemina
Teemakuvaukset
Ei ehkä ole niin hauskaa laittaa itseään prinsessaksi ja itkupotkuraivareiden saattelemana yrittää saada itsestään ja hevosestaan hyviä kuvia, joissa itse näytät ihmiseltä ja sillä hevosella olisi edes korvat pystyssä... Mutta se lopputulos on aina yhtä kaunista katseltavaa, kuvia, joita jaksaa katsella kerran jos toisenkin. Perinteisten prinsessakuvien lisäksi olisi kiva kokeilla jotain villimpää, ja Reetan ja Laikun pakotan aivan varmasti kameran eteen inkkareina! ;)

© Jemina
Maastoesteet
Ei liene salaisuus, että pienesti haaveilen joskus kilpailevani kenttäratsastuksessa. Kyllähän se tulevaisuus näyttää ihan lupaavalta - rataesteiden osalta :D Tänä vuonna riittäisi jo kuitenkin vallan mainiosti, että lopultakin ensimmäistä kertaa löytäisin itseni hyppäämästä oikeita maastoesteitä. En usko että se on mahdottomuus, mutta saa nähdä...

© Rebe
Irtohypytys
Namua ei ole ainakaan ikinä meillä ollessan hypytetty irtona ihan sen takia, että vaarana on ollut, että hevonen jatkaa matkaa aidan yli... Uskoisin kuitenkin, että laitumella pystyy hypyttämään, sillä aidat olisivat niin kaukana hypytyspaikasta. On erittäin mielenkiintoista nähdä miten pitkälle tammassa riittää kapasiteettia!


Rallittelu
Namu on hevonen, jonka pää vaatii välillä nollausta tai mistään ei tule mitään. Meiltä ei ole kovinkaan pitkä matka lähes täydelliselle rallisuoralle, sitä en tiedä miksei siellä tule vierailtua useammin. Talvella kävimme kerran vähän rallittelemassa, ja kyllähän sitä nyt kesällä on uusinnan aika! Jiihaa!

© Jemina
Kaverien hevosten ratsastelua
Ja jotta saa jonkun hyvän tekosyyn nähdä kavereita ja viettää laatuaikaa heidän kanssaan, on tietysti hyvä idea tunkea ratsastamaan heidän omilla tai hoidettavilla hevosillaan ;) Siksipä aion kierrellä kavereiden hevosia kesällä läpi, ja siinä samalla ehkä vaihtaa vähän kuulumisia kaksijalkaisten kanssa. Kesä ilman kavereita ei ole mitään!

© Reetta

5 kommenttia: