perjantai 17. kesäkuuta 2016

#289 Ennätys!

Olen aika lailla sanaton. Minulla on aivan uskomaton hevonen, joka jaksaa aina yllättää! ♥ Tiistaina hyppäsin pienen breikin jälkeen yhden pienen ratatreenin, joka oikeastaan sisälsi kaksi kaarevaa linjaa eri askeleilla ja sitten uusinnan käännökset kumpaankin suuntaan. Sunnuntaina hyppäämme Loimaalla kisoissa 80 ja 100cm, joten noilla korkeuksilla pidettiin radat. Otin ihan muutaman verkkahypyn ja aloin sitten tulemaan tehtävää, ja kuten arvelinkin oli eniten tekemistä pienissä käännöksissä. Vasemmalle tuo tamma kääntyy kyllä melko näppärästi, mutta oikealle laukka vain huononee ja eteneminen hidastuu, jonka lisäksi joudun vielä johtamaan ohjalla aika reippaasti. Tosin ei me kyllä ollakaan uusintaa juuri treenattu, että sinänsä ei ihme että tekemistä riittää. Pienemmissä esteissä ei ollut mitään ongelmaa ja isompikin rata sujui helpon tuntuisesti. Minulla oli todella varma olo ja uskalsin jopa leiskautella esteistä ihan huoletta yli. Yllättäen kaikki sujuikin hienosti, kun itse en yrittänyt liikaa. Namu hyppäsi niin rehellisesti ja hyvin ja itselläni oli aivan mahtava fiilis koko ajan, joten itsevarmasti ratojen jälkeen nostin yhden pystyn 110cm korkeuteen. Se tuli pienestä kosketuksesta alas, mutta jokin pääni sisällä laittoi nostamaan kannattimia vielä reiän ylemmäs. Pari pudotusta (ja yksi kielto aivan täysin kuskin toilailuista, mitäs roikkuu suussa viimeiseen saakka eikä anna edes laukata juuri ravia reippaampaa...) ennen kuin viimeisellä yrityksellä puomi jäi kannattimilleen ja näin oli tehty oma ennätykseni, 120cm! Uskoisin myös, ettei Namu ole tuon kokoisia ikinä hypännyt, mutta mistä sitä varmaksi tietää. Erittäin outoa, mutta kuukausi sitten jännitin enemmän metrin ylittämistä, kuin nyt tuota 40cm ratsuani matalampaa estettä... Sitä vain piti hehkuttamani, että on se upea hevonen ♥

Rakastan rakastan ♥
Taas oli alkuun kamerassa ihan väärä moodi päällä, onneksi huomasin vaihtaa kuvat videoon...
Videon lopussa hidastettuna parempi metrin rata ja 120cm pysty

18 kommenttia:

  1. Hyvä te! Meno näytti tosi hyvältä :) Onnea kisoihin!

    VastaaPoista
  2. Sano sit ku on aika sille 130 ni tuun kuvaa!;)

    VastaaPoista
  3. Minkä merkkinen satula Namulla on, mut hyvin meette!

    VastaaPoista
  4. Sulla on niin ihana heppa! Oo onnellinen et oot saanu Namun❤ Namu on just tosi vauhdikkaan näköne. En tiiä onko mutta silti!!! Ootko aatellu koittaa 125-130?😅 Mutta onnee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja en ole ajatellut hetkeen harrastaa korkeushyppyä, sillä ei tuo 120cm mikään helppo homma ollut hevoselle kuitenkaan tuossa kunnossa :)

      Poista
  5. Sijoitutteko kisoissa mille sijalle

    VastaaPoista
  6. Miksi Namu luimii noin kovasti aina tuon esteen jälkeen joka oli 120cm?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kysymys, ehkä se oli vähän epävarma tekikö se oikein tai sitten itse en ollut hypyissä ihan totutussa tasapainossa, mutta joka tapauksessa ilme kyllä muuttui kun alettiin kehua! :)

      Poista
  7. Namu hyppäs niin hienosti ton 120cm

    VastaaPoista