keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

#75 Ilman jalustimia

Maanantaina tosiaan kotiuduin itse viikon mittaiselta leiriltä, ja aika järkytyksenä tuli se kuinka jumalattoman lihavaksi Namu oli viikossa saanut itsensä! Toki Hensukin oli pyöristynyt, mutta ei sentään niin hurjasti kuin työ jättisyöppö.

Ihan koko viikkoa eivät hepat kuitenkaan saaneet lomailla. Jemina ja Repe kävivät tiistaina ratsastamassa hepat, ja Jemina kävi Hensuilemassa vielä torstaina ja sunnuntainakin. Niistä en kuitenkaan tiedä yhtään sen enempää. :D

Kotiin tullessani vastassa oli kuitenkin hyvin tyytyväisiä hevosia, joten hoito oli koko viikon pelannut hyvin! :)




Jemina ilmestyikin meille hyvin Nopeasti Enskan kanssa, ja lähdettiin aika nopsaan pyydystämään heppoja laitumelta. Harjailtiin niitä parhaamme mukaan, mutta kyllä ne vain pesun tarpeessa ovat! Molemmat niin nauttivat pään harjauksesta, kun ötökät kovasta myrkyttelystä huolimatta sieltä ovat päässeet syömään.




Harjauksen jälkeen sain sitten päähäni haluavani rakennekuvat kummastakin hevosesta. Eipä siis muuta kuin laitumelle ja kuvia ottamaan! Tulipahan ainaki todettua, että on minulla vain hienorakenteiset hevoset, tai ainakin ne omaa silmää miellyttävät. Yhtään ei Hensullakaan vielä vanhuus rakenteessa näy! Mitä mieltä te olette Hensun ja Namun rakenteista?





Hensu ei oikein Jeminan luona pysynyt Namun kuvaustilanteessa,
mutta hirnui sentään puhelimelle takaisin. :D
Ne tulevat niin hyvin toimeen! ♥
Tämän jälkeen Enska sai oman alkeistuntinsa, ja ainakin minun selkääni se alkaa näyttää jo ihan ratsastajalta, kunnes väsähtää ja pistää leikiksi koko homman, eikö? :D

Mitä mami edellä sitä Enska perässä!

Ja molemmat nukkuvat...

Tämän jälkeen lopultakin päästiin hevosten selkään. Kyllä tuntuikin hienolta tauon jälkeen taas hypätä satulaan, vaikka ratsastuksen jalon taidon olinkin jo ihan totaalisesti ehtinyt unohtaa! Päätettiin sitten mennä ilman jalustimia ja heitettiin ne kokonaan pois. Myöhemmin laitumella niitä olisi vähän kaipailtu mutta se oli sitten voi voi..





Hensu näyttää melkein siltä kun se suunnittelisi pukittelua! :D
Ratsastettiin siis suhteellisen nopeasti ja todella rennosti, ja kivaahan meillä oli! Lopuksi kävin Namun kanssa taas vähän kahlailemassa, ja se olikin taas ihan innoissaan polkemassa vettä! :D






Hensu vähän väliä lähti: tässä käynnissä pyydystysoperaatio. :D
Lopuksi otettiin muutamat yhteiskuvat, jonka jälkeen hoideltiin hevoset pois. Aika paljon kaikennäköistä tuli puuhailtua lyhyessä ajassa... :D Kiitokset kuvista (joissa itse olen) Jeminalle! 






2 kommenttia:

  1. Kivan näkösiä molemmat pollet, namu tosiaa vähä syöny :D Ihania sun ja namun posekuvat, kolmanneks vika on paras!

    VastaaPoista