torstai 25. kesäkuuta 2015

#92 Maasto vesisateessa

Eilen käytiin ainaisen sateen aiheuttaman tarhan vedenpaisumuksen ja laitumen liukkauden takia Oonan kanssa maastossa - yltyvässä vesisateessa. Alkuun ei ripotellut kuin muutamia pisaroita, joten otin ihan kamerankin mukaan. Loppua kohden kuvaaminen sai kuitenkin siirtyä kameran suojelemisen tieltä. Ja taas kerran täytyy todeta, että on minulla maailman paras poni ♥ 
Katsokaapa vaikka kuvista ja videolta näitä kohtia
  • vesilätäköt ja niiden ylittäminen, vähän kyseenalaistavasti mutta ilman temppuja (Taavi ja Namu alkaisivat esimerkiksi hyppiä pystyyn)
  • jätesäkin ohitus, silmää räpäyttämättä (Taavi ja Namu hyppäisivät toiselle puolelle tietä puhisemaan)
  • tien ylitys, Oona ottaa ohjat käteen ja katsoo autot, poni pysähtyy. Sitten se saa pitkät ohjat ja jatkaa taas matkaa (Taavi ottaisi ihan rauhassa, Namu ei pysähtyisi)
  • lisäksi mm. traktori heinänkaatokoneen kanssa sai huristella ihan rauhassa vierestä ohi (Taavi ja Namu olisivat ihan kauhuissaan ja yrittäisivät häipyä paikalta)
Että sellaista hehkutusta tällä kertaa ♥






Laitoin Hensulle Taavin bootsit, ja sain taas todeta etten osaa käyttää niitä. En saa Namunkaan bootseja pysymään aloillaan, ja niitä ihan oikeasti tarvittaisiin sillä. Millä ihmeellä bootsit saa pysymään jaloissa pyörimättä?!?!

Hensu näki lampaita :'D

Lenkki sujui hyvin rauhallisissa merkeissä mukavia jutustellen. Mitä nyt minä manasin tyhmyyttäni kun en älynnyt ottaa pyörää mukaan matkaan. Valitin tottakai asianmukaisesti myös säästä ja tähtien asennosta, mutta Oona vaikutti kyllä ihan tyytyväiseltä ratkaisuun eikä häntä nämä pienet epäkohdat haitanneet yhtään. Heh. :D Ravia otettiin muutamia lyhyitä pätkiä, mutta kyllä ne vesilätäköt olivat päivän sana. Niitä kun sattuneesta syystä löytyi runsaasti!











Kuvaajalla taas homma hanskassa - ja hanskat hukassa :'D Alla vielä videokooste maastoilusta :)

8 kommenttia:

  1. Sori, mulle on jäänyt epäselväksi, mutta kuka on taavi? :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä ehtinyt kirjoittaa esittelypostausta, mutta kyseessä on siis toinen ponini joka on tällä hetkellä ylläpidossa Helenalla. :)

      Poista
    2. Siis montako heppaa sulla on? Ku eiks namu ja hensu? :D sori oon vähä tyhmä mut en oo lukenu sun blogii kaua

      Poista
    3. Mulla on siis kaks ponia ja yksi hevonen :) Eli yhteensä kolme karvakasaa :) Ja kuten vanhassa blogissani kirjoitin: Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä!

      Poista
  2. Miks taavi on helenalla yp?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponin oman terveyden takia, mutta tästä kirjoitan sitten tarkemmin pian ilmestyvään Taavin esittelypostaukseen! :)

      Poista
  3. Emilia oot artsy:D salee hensu ei es huomannu tota jätesäkki systeemiäxD kiva kun oli videoa ja kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kiitos! Niinpä, varmempaa ponia kyllä saa hakea! :D

      Poista