keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

#91 Laiskiainen vauhdissa

Ja ei, tämä postaus ei siltikään kerro Taavista. Kyllä se laiskiainen olen ihan minä itse. :'D

Ratsastin Namulla eilen vasta iltasella, olisi kannattanut mennä kyllä vähän aikaisemmin koska sitten alkoi jo sataa vähäsen. Aluksi ei kuitenkaan tullut kuin muutama hassu pisara, joten ajattelin pärjätä T-paidalla. Ensin ajattelin mennä yhtä puomitehtävää kaikissa askellajeissa, mutta kun en sitten jaksanut raahata puomejakaan kentälle niin muutinkin tehtävän erilaiseksi. Tein joka kulmaan ja pitkien sivujen keskelle voltit. Jos käynti oli kiireistä tai epätasaista tein käynnissä, muuten nostin voltin ajaksi ravin tai laukan, pääasiassa laukan koska halusin maastoestetreenin jälkeen hakea sen silloin kadonneen kontrollin takaisin.

Laukannostot olivat suurimmaksi osaksi hyviä, etenkin sitten kun hain kouluraipan käteen ja avustin sillä alkuun vasemman kierroksen nostoja, ne kun tuppasivat taas olemaan paljon vaikeampia. Yritin oikein keskittyä siihen laukan nostamiseen, ja välillä yritin ratsastaa noston yhtään asiaa ajattelematta, mutta aina nosto epäonnistui. Ratsastuksen edetessä alkoivat nostot kuitenkin sujua helpommin ja paremmin, ja vaikka vähän pukkeja tuli oli laukka ehdottomasti paras askellaji eilen! Ravissa en saanut taas vaihteeksi mitään tuntumaa, ja menin sieltä missä aita on matalin ja jätin ravailut vähemmälle. Laukasta jäi kuitenkin todella kiva fiilis.


Lauantaina meillä on estetunti Somerolla ja tamma jää yöksi sinne. Sunnuntaina aamulla pakataan Namu ja kolme tuntsaria rekkaan ja lähdetään kohti Tammelan 1-tason estekilpailuja, siellä hypätään 60-70cm ja 80cm. Ilmoittautumisessa oli vähän ongelmia, mutta nyt sain itseni listoille onnistuneesti :'D Nyt minulla onkin vähän ongelma, jos joku lukee tämän ennen kello kolmea niin kommentoi! Viime vapaapäivä tammalla oli perjantaina, viikonloppuna oli maasto ja kevyt koulutreeni, maanantaina ne maastoesteet ja eilen kevyt koulu. Torstaina aion mennä koulua/puomeja ja perjantaina käydä maastossa. Käynkö kuitenkin tänäänkin kevyen maaston, vai annanko vapaapäivän? En osaa päättää! :D


Kaverini kävi eilen kävelemässä Hensun kanssa muutaman sata metriä tiellä, siinä ponin eiliset työt.



2 kommenttia:

  1. Joskus on hyvä treenata asioita joista jää hevoselle, että ratsastajalle hyvä mieli, eikä alkaa väkisin vääntämään asiaa joka on sinä päivänä jo aivan tuhoontuomittu ajatus. Oon vähän myöhässä mutta sanoisin, että kevyt maasto :DD Hei onnea kisoihin!!

    VastaaPoista
  2. Hahah, tilaisuus meni jo! En mene enää ratsastamaan :'D Vapaapäivä siis tuli hevoselle :) Ja niinpä :)

    VastaaPoista