tiistai 16. kesäkuuta 2015

#81 Kesälomasuunnitelmat

Oho, jäänyt tämäkin postaus lojumaan tuonne luonnoksiin. Kesälomaa on mennyt jo parisen viikkoa, mutta parempi se on kai myöhään kuin ei milloinkaan! Siispä, kesälomasuunnitelmat!

Kilpailut
Ei tänä kesänä varmaan mitään kovin suurta tai vaativaa, mutta siihen samaan malliin kuin tähänkin mennessä, eli rennosti ja harrastemielessä pikkukisoja tässä lähellä.

Yksi suuri suunnitelma olisi myös järjestää kilpailut meillä kotona, mutta se vaatii vielä suunnittelua ja selvittelyä. Jääneekö tänäkin kesänä vain suunnitelmaksi? Olisiko innokkaita osallistujia?

© Petri Volanen
Maastoesteet
Kukapa ei haluaisi päästä maastareille hyppäämään? Nyt kuitenkin olisi jo alla hevonen, jolla voisi kuvitella oikeasti asian toteuttavansa. Somerolta ainakin olisi varmasti monta innokasta lähtemässä mukaan hyppäämään, jos vaikka saataisiin Helena innostumaan!

Jeminan kanssa olemme myös suunnitelleet tänne kotinurkkiin muutamaa maastoestettä, niitäkin voisi yrittää hoitaa kuntoon!


Uittaminen
Joka kesäinen unelma, mutta kun... Mutta kun meidän lähellä ei ole yhtä ainutta paikkaa, jossa voisi kuvitella asian toteuttavansa. :(

Kahlaaminenkin olisi jo jotain, mutta ei tunnu sellaistakaan paikkaa mistään löytyvän. Lätäköitä on aina sateen jälkeen, mutta siihen se sitten jääkin...


Kaupassakäynti
Olen jo vuosia suunnitellut käyväni Kiikalan Salessa (meiltä n.6km suuntaansa) Hensulla, luultavasti ajaen mutta miksei ratsastaenkin. Poni alkaa olla jo niin vanha että jää muuten jo toteuttamatta!

Namuhan juoksisikin kepeästi kylälle, reittikin on tuttu jo! Mutta sillä ei kyllä uskalla lähteä, kuitenkin sen verran arvaamaton maastohevonen ettei huvita kilometrejä vaeltaa asfalttitien reunaa pitkin sillä..


Poseerauskuvat
Niitäkin aina ollaan kovin ottamassa, mutta vielä yhtenäkään kesänä ei ole tullut otettua. Nyt siihen asiaan soisi tulevan muutos! Kaikkia ihania ideoitakin löytyy, enää vain toteutus puuttuu!

© Rebekka Jousmäki
Yömaasto
Jokainen joskus yömaastossa ollut tietää sen ihanan fiiliksen. Vielä paremman fiiliksestä tekee se, että liikkeellä ollaan ihan oikeasti yöllä siellä 12-4 välillä! Ja mehän toteutetaan se tänäkin kesänä, jollei Namun kanssa niin vaikka puuhevosella!


Vaellusratsastus
Tätä ollaan Jeminan ja Repen kanssa suunniteltukin vähän jo. Laikku ja Repe voisivat lentää tänne meille, ja sitten voisimme lähteä vaeltelemaan ympäri maita ja mantuja. Meidänkin maastomme vain ovat rajalliset... :/


Kaverit
Tottakai kesään kuuluu kaverit, eikä kesä ole mitään ilman kavereita! Tottakai suunnitelmiin kuuluu siis viettää aikaa kavereiden kanssa, kuten Jemina, Repe ja Rebe!

Ja sitten on niitä kavereita joita aion pakottaa meille vähän pidemmäksi aikaa, heihin kuuluu mm. Irina! :'D


Leirit
Niinpä! Mitä olisikaan kesä ilman leirejä! Kaverini Repe on mitä todennäkösimmin pitämässä leiriä Hovitallilla, sinne meiltä on lähdössä ainakin Jemina ja minä, sekä Namu ja mahdollisesti Taavi!

Ja sitten! Olen parina viime kesänäkin pitänyt leirin! Miksi tämä vuosi olisi poikkeus? Jeminalla olisi tarjolla luksus-luokan majoitukset uimarantoineen, ja kaikki olisi suurin piirtein reilassa myös muiden käytännön seikkojen suhteen. On vain yksi suuri ongelma. Hevoset! Niitä ei oikein ole tarpeeksi. Kysytään kuitenkin, olisiko leirille tulijoita? (En tietenkään voi ottaa kaikkia, vaikka haluaisivatkin...) Jollei hevosleiriä voida ratsupulan takia pitää, niin sitten on vaikka kepparileiri!


Oona
No kuuluuhan kesään Oonan ja varmaan Anninkin kanssa puuhastelua. Mikäs sen mukavampaa kuin tehdä kesätöitä Hensun ja ihanien oppilaiden parissa!


Varusteiden hoito
Jos otetaan tähän listaan joku vähän inhottavampi ja pakollinenkin asia, niin tämäpä sopiikin hyvin! En siis tosiaan pidä touhusta yhtään, mutta varusteet kaipaavat kipeästi käsittelyä. Ne olisi syytä hoitaa kesässä ainakin kahdesti kunnolla!

Ja loimien pesu... Se hoidetaan luultavasti perinteisesti mattojen pesupaikalla, ja se vasta tylsää onkin! Toistaalta, eipähän tarvitse pestä mattoja!


Mitä teidän kesäsuunnitalmistanne löytyy?

6 kommenttia:

  1. Joo noita pose kuvia todellakin pitää ottaa paljoon! ja oon kyllä kiinnostunu varusteiden putsaamisestaaa :DD että tuun niitä hoitamaan kyllä iha millon vaa :P ja leiri todellakin kiinnostaaaaaa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Nyt kaivat kaikki kauniit mekot esiin ja rahtaat ne tänne niin aletaan räpsimään! Ja voitkin sitten samantien tulla hoitamaan varusteita, ne kaipaavat sitä jo kipeästi! Ja leirikin on PAKKO pitää!!

      Poista
  2. Meil on ollu jo 2 kesää leiriä:(( pidetää sit vaik sellane et mä meen kepparil ja jemina namulla:D koska se on aina ollu kesän huippukohta❤️✨

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Pakko saada jotenkin järkättyä! Hensu, Namu, Laikku(?), (Taavi)...

      Poista
  3. Mä voisin tuoda vaikka sandrain sinnexD okei en mä varmaan sais..

    VastaaPoista