lauantai 18. heinäkuuta 2015

#110 My Day

Tässä on nyt ollut ihan reilusti postaustaukoa, koska tosiaan viikon verran on mennyt leirihommeleiden kanssa. Minulla oli kyllä Jeminalla tietokone mukana, mutta koska se ei suostunut pelaamaan yhteen puhelimen netin kanssa en jaksanut sen kanssa enempää tapella ja päätin pitää vähän postaustaukoa. Ennen leiripostauksia palatkaamme kuitenkin aikaan ennen leiriä, perjantaihin, jolloin kuvasin teille toiveiden mukaan my dayn!


Nyt voitte varautua lukemaan monta postausta päivässä, koska alan kiriä blogia ajan tasalle! :)

2 kommenttia:

  1. kiva ku sait kuvattuu seuraavastakin päivästä! Musta tää oli jo paljon monipuolisempi kun siitä päivästä jolloin taavi tuli. Eikä yhtää haitannut, että videolla oli pituuttakin, hyvin jaksoi katsoa! Ompas sulla päivät täynnä ohjelmaa, mulla on tällähetkellä lähinnä töihin,kotiin,töihin, kotiin :DD Millois tulee Taavista taas postausta, niitä odotellessa ;) Taavilla vähän kiehu yli toi yksin pihatossa seisominen :DD Meneekö niillä muuten laumassa nykyään ihan hyvin? Pyydä joku kerta kuvaa ku meet Taavilla! Mutta hei kiva kun jaksoit kuvaa ja editoida jälleenkerran mydayn, se on meinaan aika tota ööh kokopäivän vievää hommaa, niitä kuitenkin jaksaa katsoa a i n a, varsinkin jos ne ei ole ihan hutasten tehtyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videon monipuolisuushan nyt riippuu ihan jo siitä, että jos kuvataan My Day niin se sitten on koko päivästä, ratsastustunnista kuvattu taas keskittyy siihen ratsastustuntiin :D Ja joo, onhan tuota ohjelmaa aina, mutta erityisen paljon sitä oli silloin kun leirin alkuun oli vain muutama päivä. Taavista tulee jatkossa postauksia ihan joka ratsastuksesta, onneksi kaveri on jo vähän rauhoittunut sitten tuon ekan illan... :D Ne on leirin takia joutuneet olemaan nyt Taavi ja Namu kahdestaan, kun Hensusta tehtiin Laikulle kaveri, joten ovat väkisin joutuneet olemaan kahdestaan.. :) Ja mulla ainakin on niin, että kuvaaminen vielä menee mutta editointia ei millään jaksaisi xd

      Poista