torstai 23. heinäkuuta 2015

#112 Sekoitetaan pakkaa

12. päivä sunnuntaina (eli kauan aikaa sitten) oli hevosten kanssa ohjelmassa kaikenlaista. Jeminan kanssa aloiteltiin käymällä ponien kanssa maastossa, minä Taavilla ja Jemina Hensulla. Maasto sujui oikein hyvin ja ponit osasivat käyttäytyä. Tämän jälkeen Jemina otti Taavilla vielä muutaman pienen hypyn tulevaa leiriä ajatellen.


Ponit pois laitettuamme ei kauaa tarvinnut odotella, kun Repe hevosensa Laikun kanssa saapui. Läiskä tosiaan tuli auttamaan omia kauramopoja tulevan viikon töistä, ja saapui siis vähän leiriläisiä ennen että ehti rauhoittua. Kamat siirrettyämme satulahuoneeseen lähdettiin minä ja Repe aika pian vielä ratsastamaan Laikulla ja Namulla. Ei muuten ollut mikään totinen ratsastus, vaan tehtiin kaikkea hyvin sekavaa ja hypättiinkin siinä samalla vähän. Lopuksi mentiin vielä ravissa hippaa, ja kivaa oli! Jemina kuvasi ratsastuksia, joten kiitos siitä hänelle!




Meidän jengi :D





Ruunikot pahana ;)


Hensu keksi itselleen turvallisen tarkkailupaikan. :'D











Kenties hieman liioiteltua tuo johtaminen.. :P


















4 kommenttia:

  1. Hei olipa kiva kun oli kunnolla ratsastuskuvia! Vitsit toi kirjava on kivannäkönen, jotenki kaikki tollaset kirjavat kans sulattaa sydämen <3 Kyllä ilmeistäkin päätellen teillä oli hauskaa! :D En tiedä näyttikö vaan, vai oliko sun gopro vähän erillailla asetettu kun yleensä, mutta jotenkin toi näkymä näytti jotenkin kivemmalta kuin ennen:D Mikä gopro muuten kyseessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep, kuvaaja kyllä kelpaisi useamminkin! Laikku on kyllä ihana, vaikka ratsastaa en sitä kerta kaikkiaan osaakaan :D Ja ei mielestäni ollut gopro eritavalla, irrotan sen aina joka käytön jälkeen niin heitän sen aina vain takaisin jotenkin :D Kyseessä on jokin GoPro Hero -kamera, mutta numeroa en jaksa selvittää ;D

      Poista
  2. Tuutko Someron koulukisoihin lauantaina? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulen! :) Näillä näkymin matkassa Namu ja Taavi :)

      Poista