sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

#83 Konfirmaatiokuvat

Viime sunnuntaina minut konfirmoitiin ja vietimme rippijuhlia, enkä sitten kampausten sun muiden syiden takia päässyt ratsastamaan. Maanantaina meillä kävi vielä muutama vieras ja otettiin sitten rippikuvia hevostenkin kanssa, kun kerran oli uudestaan vedetty kaikki päälle.

Mummokin nähtiin pitämässä Namua!
Ponin hän jopa talutti pihalle ja takaisin ;)



Melko myöhään illalla ratsastin vielä Namulla, ja hevonen olikin oikein tamma. Pysähdyksistä sitä sai varovasti pyytää eteenpäin, tai tuloksena oli pukki tai pystyynnouseminen. Käynnissä taas Namu yritti vähän väliä jumittaa. Ravissa takajalat potkiva vähän väliä taakse, ja laukka ei paljon muuta ollutkaan kuin pukkeja. Vähän hirvitti mennä kostealla ruoholla, mutta vahinkoja ei kuitenkaan sattunut. Meni tamma toki hyviäkin pätkiä, kun volteilla sitä jaksoin työstää.

Namu ei kyllä kuvaustuulella ollut sitten ollenkaan...

Hensunkin laitoin ihan kuntoon, mutta en ehtinyt sillä yöllä kuin vartin verran menemään kun äiti jo tuli käskemään sisälle. Niinpä se ratsastus vähän kuivui kasaan, intoa olisi ollut mutta aikaa sitten ei..






7 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, ja onnea ripille pääsystä! :)

    VastaaPoista
  2. Äääää mä en kestä niiiiiin ihania kuvia❤️ Mun suosikki oli toi jossa namu ja hensu "haistelee" toisiaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haistelee oli lyhyin ja selkein ilmasu kertomaan mitä kuvaa tarkoitin:D onnee sulle vielä! (Ja miksi jatko kommentti niin puhelimeni ei taaskaan antanut kirjottaa enempää..)

      Poista
    2. Hahah, se on kyllä tosi tunnelmallinen :) Ja no onhan tuo haistelua :'D Kiitos!

      Poista
  3. Onnea Emppu! :3 Ihania kuvia. Mun suosikit oli sun ja Hensun kuvista ja tuosta mistä Rebekin. :3 Olihan namukin söpönä ;3.

    VastaaPoista