perjantai 2. lokakuuta 2015

#181 Torstain ratsastelut

Torstaina 24.9 ratsastin itse kaikilla kolmella hevosella. Aloitin menemällä Taavin kanssa tarhassa koulun, jos oikein muistelen niin poni oli ihan miellyttävä muttei mitenkään erityisen hieno. Ainakaan minulla ei mennyt niin kovasti hermot että olisin lähtenyt maastoon.. :D



Sen sijaan Namun kanssa turpa osoitti juurikin sinne maastojen suuntaan. Pitkästä aikaa olikin sellainen lenkki, että hevonen oli koko ajan täysin hallinnassa. Ehkä pidin tammaa vähän turhan tiukassa otteessa, mutta mielestäni se on kuitenkin paljon parempi kuin että hevonen kuskaa minua yleisillä teillä. Laukassakin pystyin vähän päästämään ohjasta ja ratsastaa eteen, ja silti pidätteet toimivat ihan riittävän hyvin. Lisäksi tahattomia pystyynhyppyjäkään ei nyt näkynyt!





Hensunkin kanssa menin illalla koulua. Alkoi olla jo todella pimeää, kamera ei näyttänyt oikein mitään ja muutenkaan ei maisemista juuri nautittu. Onneksi tutussa ja turvallisessa tarhassa ei tarvitse miettiä mihin törmää! Hensustakaan ei ole mitään sen ihmeellisempiä muistikuvia, joten eiköhän aika tuttuun tapaan sujunut.



2 kommenttia: