maanantai 5. lokakuuta 2015

#184 Tuntiponi

Maanantaina 28.9 pidin Oonalle tunnin Taavilla ja istuskelin siinä samalla Hensun selässä. Ponitamma pääsi kuitenkin tällä kertaa todella vähällä, sillä saatoin sitten välillä tehdä tehtävää kierroksen ja sitten vain seisoskella keskellä kenttää. Oonalla meni vähän koko ratsastus siihen, ettei hän saanut Taavia liikkumaan yhtään itse. Teimme osittain samoja tehtäviä, mitä minä olin mennyt noilla neljällä puomilla. Pääasiassa kuitenkin keskityimme saamaan Taavia herkemmäksi siirtymisillä. Tulosta emme kuitenkaan saaneet kuin ihan lopuksi, kun keksin laittaa ratsukon tekemään ravissa temponlisäyksiä, joissa lopulta Taavi alkoi liikkua edes sitä normaalia tahtia. Tunnista on kuitenkin paljon kuvia, eli antaa niiden puhua puolestaan! :)











Ja sitten väitetään, ettei Taavi muka astu takajaloillaan tarpeeksi alle?! :'D











4 kommenttia:

  1. Hauskoja nuo kuvat, Hensu näyttää niin innostuneelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hensu on just sen näköinen, että miksi pirussa pitää tulla sinne selkään keikkumaan jollei tehdä mitään.. :D

      Poista
  2. Taavi taas on sennäkönen, että mitäs sitä turhia rehkimään :D Siististi Oona kuitenkin ratsastaa ponin hitaudesta huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Mutta olihan se jo tuolloin menossa huonompaan suuntaan, sillä ajattelinkin että Oonalla se ei ainakaan liikaa rasitu :P

      Poista