sunnuntai 4. lokakuuta 2015

#183 Junnutiimin valmennus

Junnutiimistä on tarkemmin tulossa juttua vähän myöhemmin, joten tämä postaus käsittelee nyt ihan vain pelkästään ensimmäistä valmennustamme sunnuntaina 27.9. Helenalle piti laittaa toivetta siitä, haluaako hissutella kouluratsastuksen puolella vai kaahata kovaa ja korkealta. Myös hevosia sai toivoa, mutta aika itsestään selväähän se oli että saan mennä Namulla.. :D Voitte kenties arvata kumman lajin meille valitsin. Kouluratsastuksen.


No ei! Niin hulluksi en minäkään ole tullut. Liikkeelle tallille lähdettiin puolen päivän aikaan, kun valmennus oli yhdeltä. Porukka jakautui todella tasaisesti este- ja koulupuolelle, kumpaakin oli kaksi ryhmää. Ensimmäisenä oli meidän isompien esteet ja viimeisenä sitten vähän pienempien, mihin Jeminan piti mennä mutta sitten tuli pari muuttujaa ja jäi Taavilta valmennus väliin. Ehkä poni oli vaan ihan onnellinen! :D

Ratsastuskuvat © Niina Suomela
Helenan kanssa on kiva, kun radan jälkeen saa ihan palautetta siitä miten mikäkin meni! :)
Hyppäsimme ihan rataa, mutta sitä ennen verryttelyssä treenattiin taas vaihteeksi vähän laukanvaihtoja. Itse vaihdoissa ei mitään ongelmia ollut, mutta muuten meillä oli näin vaihteeksi aika paljon vauhtia. Kaikki hyppäsivät ensin 60cm ja sitten 70cm korkeat radat, joidenka jälkeen minä sain mennä vielä kymmenen senttiä suurempana. Näissä korkeuksissa tähdättiin jo ajatukset tuleviin seuran mestaruuskisoihin, joissa minä siis olen hyppäämässä 80cm tasolla. Tällä kertaa sai ihan luvalla edetä ihan reippaasti, tosin Namun kanssa se tarkoitti kyllä edelleen lähinnä pidättelyä.. Pienemmät radat menivät taas vaihteeksi aikalailla sinnepäin sähläykseksi, mutta viimeisellä radalla Namu oli todella hieno. Itse en ratsastanut ensimmäiselle esteelle ihan ajatuksella, josta vähän kiemurtelua, mutta loppurata oli todella kiva!

2 kommenttia:

  1. ihana pukki :DD En tiedä miksi, mutta teidän meno näytti vielä sujuvammalta kuin yleensä! Milloin nuo seuranmestaruudet on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Namulla oli oma mielipiteensä sanottavana mun toilailuista ennen estettä :D Ehkä siksi, että tällä kertaa sai ihan luvan kanssa edetä eikä tarvinnut yrittäö hypätä täydellisen oikein työskentelevällä hevosella, joka Namu ei kyllä koskaan ole.. :p Ja ne ovat ihan pian, tyyliin kahden viikon päästä!

      Poista