maanantai 7. syyskuuta 2015

#162 Säästetään aikaa!

Lauantaina oli taas vaihteeksi maastofiilis, ja sadekin sattui taukoamaan mukavasti. Arvoin hetken Hensun ja Taavin välillä, kun tajusin että voin ihan hyvin ottaa mukaan molemmat. Näin ensimmäisellä kerralla otin Hensun käsihevoseksi, koska sen irti pääseminen ei ainakaan mitään haittaa. Lenkki sujuikin tosi kivasti, vaikka laukkaamaan oli hankala yrittää saada kaksi hevosta samaan aikaan. Täytyy vähän treenata tuota vielä. Ja lauantaina oli myös näin ohimennen mainitakseni Hensun 23-vuotis synttärit, joskus kun tulee nätti päivä niin juhlitaan ja silloin kirjoitan aiheesta enemmän!



Jäi perjantailta vielä mainitsematta, että kävin illalla Hensun kanssa maastossa. Poni oli taas todella kiva, ja nyt jo vähän rauhoittunutkin ratsu. Menohaluja oli kyllä silti edelleen. Vaikkei ihan niin hämärä tällä kertaa tullutkaan, niin kyllä sitä jo silti heijastimille on käyttöä! Muistakaa siis ne liikenteessä!




4 kommenttia:

  1. Nyt alat viel treenaa sillee et tavallaa seisot selässä, niin et sit seisot molempien pollejen päällä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo ei nyt ehkä kuitenkaa :D Ihan tarpeeksi haastavaa jo tuokin :P

      Poista
  2. Voisit kuvata joskus GoPro:lla kun liikutat ponit tuolleen samalla tavalla:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä idea, mutta käytännössä se käsihevonen on siellä takaoikealla, eli ei pahemmin varmaan sellaisessa videossa näy :/ Voisihan sitä joskus kuitenkin kokeilla!

      Poista