lauantai 12. syyskuuta 2015

#166 Ei näin

Perjantai ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan.. Tai no lajivalinnat kutakuinkin pitivät kutinsa, mutta Namun kanssa maastoilu muuttui ihan joksikin muuksi kuin rennoksi, ja Hensulla kouluratsastus oli yhtä naurettavan näköistä kuin alkeistuntiratsastajalla ensimmäisellä talutuksellaan.. Taavi olikin valmiiksi jo viritetty, niin sieltä sai muutaman siedettävän pätkän esiin, mutta ei sekään hyvä ollut. Aina ei voi onnistua, eikä edes joka kerta vai miten se menikään? :D




Namulla tosiaan oli tarkoitus käydä maastossa ennen kuin Jemina ehtii meille, mutta jotenkin hassusti en sitten ollutkaan tarpeeksi nopeasti ratsailla (miten niin ei olisi pitänyt jäädä tietokoneelle??) ja Jemina tuli heti matkan alussa vastaan. Vaihdettiin pari sanaa ja jatkoin lenkkiä. Käynnissä ja ravissa tammuska oli ihan ratsastettavissa ja suurimmaksi osaksi ihan mukavakin, mutta laukassa lähti kyllä niin lapasesta taas meno että olisi jo heikompaa hirvittänyt. Laukanvaihtoja tuli kuitenkin ihan hienosti! ;) Toisen laukkayrityksen (ja melkein koiranulkoiluttajan jyräämisen...) jälkeen ravailimme hyvin jännittyneesti kotiin, jossa jatkettiin teemalla laukka ihan aitojen sisäpuolella. Sitten sujuikin jo paljon paremmin, ja lopuksi Namu oli laukassa ja ravissa oikein kiva!

linkki

Jeminan kanssa päätimme mennä poneilla koulua ja minä sain ratsukseni Hensun. Poni oli kuitenkin tosi huono ratsastaa verrattuna siihen millainen se on ollut maastossa. Aika pian päätin totisen treenaamisen olevan jonkun toisen päivän juttu ja hömpöteltiin melkoisen rennosti menemään. Jemina meni Taavilla ja heillä oli ihan kivoja pätkiä mutta kovin oli ponikin välillä pohkeen takana.



Tältä meno näytti suurimmaksi osaksi :D
Kun vielä päätimme vaihtaa hevosia lopuksi ajattelin laittaa Taavin heti liikkumaan. Kun poni oli jo verkattu ja ratsastettu avuille pystyi sitä aika näppärästi hienosäätämään ja teinkin jonkun verran hienosäätöä. ja sitten tietysti laukanvaihtoja. Taavi oli päivän hevosista kyllä ehdottomasti paras!


Tämä on niin ihana kuva, vaikka itse könötänkin selässä! ♥

Kamala kun poni näyttää pieneltä! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti