tiistai 8. syyskuuta 2015

#163 Kouluhevonen?

-In your dreams! sanoo Namu.
Sunnuntaina olin juuri lukenut eräästä blogista vinkkejä kouluratsastukseen ja hevosen kuuliaisuuden testaamiseen. Innokkaana syöksyin ratsastamaan Namua, ja tamma latisti innon yhtä nopeasti kuin pääsin selkään.. Pohkeesta kyllä lähdettiin eteen, mutta ihan liikaa. Ohjasta ei voinut yhtään höllätä jos halusi säilyttää oikean askellajin. Ja kaikkea muuta mukavaa. Raviin sain oikein yrittämällä aika kivan tempon, mutta sekin lensi taivaan tuuliin heti ensimmäisen laukan kohdalla. Ei kyllä ollut kaksinen mieliala ratsastuksen lopuksi. Onneksi Namulla ei ole ollut tapana olla ihan kamala useampana päivänä peräkkäin!
Hepat olivat ihan ylisöpöjä kun rapsuttelivat toisiaan! ♥



2 kommenttia:

  1. Hahah, Namu sanoo sinä ja sun kouluratsastukses :D Mulla on se hyvä puoli, kun inspiroidun niin mulla on pitkälle koulutetut ratsut joilla testailla asioita. Olisit kokeillut vaikka Taavilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :'D Meillä on yhä lieviä erimielisyyksiä tässä asiassa! ;) Mullakin on noita osaavia ratsuja käytössä (tosin ei ne nyt ihan noin terässä ole kuin sun ratsut), joilla mä pystyn treenaamaan itseäni. Koska lukemani teksti kuitenkin koski erityisesti noita vaativampia hevosia (mutta suureksi osaksi toki kaikkia) ja ponit oli kuitenkin liikkuneet edellisenä päivänä halusin ratsuksi Namun. Kastuttiin sateessa kuitenkin ihan kiitettävästi, niin ei sitten viitsinyt enää poneilla kokeilla..

      Poista