torstai 10. syyskuuta 2015

#165 Ihan rennosti vaan..

Keskiviikkona päätin vain yksinkertaisesti mennä mitä huvittaa, ja Namullahan se tarkoitti tällä kertaa kouluratsastusta. Minulle vain tuli sellainen fiilis että nyt on hyvä hetki tehdä vähän perustyöskentelyä. Satulan sentään jätin talliin, mikä oli taas ihan viisas valinta. Namu oli aika kiva ratsastaa. Ensin yritin vähän saada sitä paremmin kuulolle, mutta sitten tajusin että hevonenhan oli todella mukavan rento ja päästin itseni helpolla vain ylläpitämällä sitä rentoutta. Laukassakin ohja valui välillä ihan pitkäksi, mutta eipä Namu enää siitä kuskaamaan lähtenyt niin mitäs se haittaakaan. Oli kyllä kuski ja hevonen tyytyväisiä ratsastuksen jälkeen. 



Laadukasta kuvaa... :D

Poneilta minulta vähän toivottiin gopro-videota maastosta kun mukana on käsihevonen, joten päätin sitäkin nyt vähän yrittää kokeilla vaikka epäilinkin mitä videossa näkyy. Kuvaus onnistuikin yllättävän hyvin! Tällä kertaa kokeilin poneja toisin päin, eli Hensu oli ratsuna ja Taavi narun päässä. Hensu ei hirveästi tykännyt että Taavi tuli taakse tai takaoikealle viereen ja pukitteli maaston aikana useampaan otteeseen sitä päin. Poni ei myöskään välittänyt raipalla heilumisestani kun pyrin hoputtamaan Taavia. Johtopäätöksenä siis että ratsastaessa käsihevoseksi mielellään Hensu ja Taavin voi laittaa sitten kärryjen perään (jos tässä joskus ehtii ajelemaan..) Taavi oli ensiksi todella ärsyttävä perässä hinattava, mutta kun se keksi idean tuli se nätisti vierellä, vaikka laukkaa en siitä saanutkaan yhtä pätkää enempää puristettua.



5 kommenttia:

  1. Mistäköhän johtuu että Namu on niin paljon rennompi ilman satulaa :o Siistin näköstä menoo, en tajuu miten istut noin eleettömästi Namun kyydis, ainaku mulla on joku vähääkään hevonen jolla on isompi ravi tai kova suu tai jäykkä tai ihan mitä tahansani mä heilun kun perunasäkki :DD Mut super kiva toi go pro video, hyvin näky! Oli vähän erillainen niin oli kiva katella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. nyt jäi toi biisi päähän soimaan, että kiitos kovasti

      Poista
    2. Satulasta ei pitäisi olla kiinni koska se on kuitenkin sille sovitettu. Mulla on vähän sellanen käsitys itsestäni satulassa, että saan siitä vahvasti tukea ja istunnastani ja kädestäni tulee kova. Ilman satulaa saan vetämällä ravista ihan järkyttävän vaikean pysyä kyydissä, joten en sitä oikein voi harrastaa. Joten kai se minun on vain pakko ratsastaa ilman satulaa, kun satulassa voi vaan kiskoa :D Ja onhan Namu pehmeä suusta silloin kun sen antaa olla, vetokilpailuhan ei tunnetusti johda mihinkään.. Ja voi ole hyvä! En löytänyt etsimälläkään ärsyttävämpää (mihin aina kaikki hyvät biisit katoaa kun niitä tarvitsee?!?!?) joten nauti musiikkielämyksestäsi :))))

      Poista
  2. Vähänkö meet hyvin ilma satulaa:) Ja mäkin muuten menin viime tunnin ilma satulaa:)

    VastaaPoista