keskiviikko 16. syyskuuta 2015

#170 Työjuhta

Edellispäivänä tuli taas kaupasta vähän enemmän sapuskaa hevosille, uutena tuotteena Namulle kokeilumielessä elektrolyytit. Eilen jaksoin siirtää ne autotallista ihan talliin asti, ja tällä kertaa kanto-orjaksi pääsi Taavi joka piti myös loimittaa illalla sateen takia. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! ;) Poni toimi pestissä moitteettomasti, vaikka taukoa tällaisesta työstä taas onkin ollut. Siinä sitten olikin eilinen heppojen osalta, minulla kun oli taas tappopäivä koulussa.


Ja nyt asiaan! Joku onkin huomannut jo sivupalkin kyselyn. Tämäkin postaus kun tavallaan on aika turha, ajattelin että asiasta ei niinkään tarvitsisi kirjoittaa blogiin, mutta jonnekin muualle sen voisi laittaa. Itselläni on blogin ja youtuben lisäksi vain henkilökohtainen facebook, eli voin kyllä lähteä kokeilemaan muutakin sosiaalista mediaa. Huomaathan, että voit valita useamman vastausvaihtoehdon niin halutessasi. Kysely sulkeutuu 22.9.


4 kommenttia:

  1. Hehe, taavista tuli työponi ;) Oon itsekkin ajatellut noita elektrolyyttejä ostaa Läiskälle :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ponit on aina hyviä työponeja ;) Äiti on aina niin yllytyshullu, että jos mainitseekin jostain kokeilusta niin sitten kokeillaan myös :D Kirjoitan varmaan elektrolyyteista postauksen sitten kun tuotetta on käytetty jonkin aikaa.. :)

      Poista
  2. UU vähän pähee keksii käyttää heppaa työjuhtana :DD Itse äänestin facebookkia, koska olen niin laiska instagramin käyttäjä, mutta olisi silti sunkin jo aika sinne tulla! ;) ja snapchat kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen niin mahdottoman laiska, että hyväksikäytän heppoja aina kuin mahdollista työn teossa :D Katsotaan nyt mikä toteutuu, instagram nyt varmaan ainakin :D

      Poista