keskiviikko 30. syyskuuta 2015

#179 Opettajana tunnilla

.Maanantaina 21.9 pidin Oonalle ja siinä samassa Jeminallekin puomituntia, ja samalla vielä yritin vähän Namunkin ratsastamiseen keskittyä. Ja jos minulta kysytään, niin oikeastaan onnistuin kaikissa vieläpä ihan hyvin! Varmaan ensimmäistä kertaa laitoin Oonan tekemään ihan useampaa erilaista tehtävää putkeen ja samalla vielä keskittymään siihen ettei kolaroi muiden kanssa. Lisähaastetta tuouhuun saatiin entisestään, kun Oonalle annettiin vaikeimmissa paikoissa vähän helpotusta, eli tehtävän sai tehdä käynnissä kun minä ja Jemina ravasimme. Myöhemmin taas Oona ravasi koko kierrosta ja tehtävää siinä missä Jemina ja minä laukkasimme aina yhden ympyrän. Laukanvaihtoja ei Hensun ja Oonan sentään tarvinnut edes yrittää taiteilla.. :'D
.



Tunnilla tehtävinä oli ravipuomit, joihin ponit mahtuivat ihan hyvin, mutta jotka olivat Namulle sen verran ahtaat että pääasiassa hypimme vähintään puolien yli kerralla.. Sitten oli voltti, joka meni osittain päällekäin yhden kaarroksen kanssa, eli tarkkana sai olla ettei mennyt muiden eteen törttöilemään. Tosin tälläkin kertaa vain minä ratsastin silmät kiinni ja olin kolaroimassa, muut pärjäsivät oikein hienosti. Yksittäisen puomin päälle piti pysähtyä ja sama juttu parin puomin välissä. Nämä vähän muokkautuivat, mutta pääosin tällaisia juttuja. Tunti meni oikein kivasti, ja illalla oli enemmän kuin mukavaa kun oli kaikki hevoset jo liikutettu eikä kiirettä mihinkään! :)





4 kommenttia:

  1. Tee joskus videopostaus äänien kera, kun pidät tuntia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla mielenkiintoista mutta voin yrittää :D

      Poista
  2. Ja kaikenlisäksi otit vielä joitain kuvia :D En kyllä tajuu miten voi montaa asiaa samaanaikaan tehdä, multa ei vaan luonnistuis! :D No kakskärpäst yhel iskul ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :D En mä aina itekään ymmärrä miten pystyn tekemään noin paljon samaan aikaan :D Mutta toisaalta olenhan minä nainen ;) (ei sillä ettet sä olisi! XDD)

      Poista