torstai 21. toukokuuta 2015

#65 Uusia ulottuvuuksia


Wau! Vajaa vuosi sitten Namun tullessa en olisi ikinä uskonut että tulisimme oikeasti tekemään sen minkä sunnuntaina teimme. Nimittäin, kävimme ihan vain kahdestaan vähän pidemmällä maastolenkillä, mikä menee mm. pikkupätkän pitkin asfalttitietä. Sen me tosin kiersimme vähän metsän kautta, mutta kuitenkin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun menin Namulla kyseisen lenkin - ja pärjättiin jopa ilman Hensun tukea! 


Kuten nopeuksistakin näkee, Namu pysyi jopa koko ajan rauhallisena ja hallinnassa. Se oli miellyttävä ratsastaa ja vaikken uskaltanutkaan antaa sen kovin kovaa lähteä, laukkailtiin kuitenkin pitkiä pätkiä yms. Lenkki oli kuitenkin paljon tavallista hitaampi, koska aluksi pyörimme metsässä puolisen tuntia harjoitellen jalkojen nostelemista ja askeleiden asettelua. Eipä tamma siihen kyllä paljon huomiota kiinnittänyt vaan kompuroida kipitteli eteenpäin. Vein hevosen myös muutamaan pahempaan paikkaan, mutta aika kätevästi se niistä selviytyi. Kartalla tämä kolmasosan ajasta vienyt reitti on tuo pikkuinen lenkki startin vieressä. :D






Sitten päästiin kunnolla lenkille ja lähdettiin hölköttelemään tietä eteenpäin. Paitsi että siellä vastassa oli lampaita! Niitä piti kyllä puhista ja ihmetellä oikein kunnolla, mutta rohkeasti siitä sitten kuitenkin ohi mentiin. 






Loppumatka meni oikein kivoissa fiiliksissä. Pitää joskus laittaa GoPro päähän ja kuvata koko lenkki, paitsi ettei sitä kukaan kokonaisena kyllä jaksaisi katsoa.. Parhaat palat siis! Tästä ratsastuksesta jäi valtavan hieno fiilis, ja jatkossakin kyllä maastoillaan pidempiäkin lenkkejä! Namukin kun selkeästi tykkäsi. :)

2 kommenttia: