keskiviikko 27. toukokuuta 2015

#70 Maastoilua ja puomeja

Sunnuntaina Jemina tuli meille. Ensin tarkoitus oli ratsastaa ja ottaa poseerauskuvia, mutta ne suunnitelmat vaihtuivat sitten laitumen aidan tekoon. Hensu kun ei enää suostunut pysymään aidan köyhemmällä puolella, vaan vilahti aina silmän välttäessä aidan alta vehreämmälle saralle laidunta. Ja kyllä ne sitten taas olivatkin tyytyväisiä kun pääsivät uudelle lohkolle syömään!















Voikukat tekevät kaikki paikat niin kauniiksi! 

Maanantaina Oona tuli ratsastamaan ja teimme vähän rennomman jutun kun ensi viikolla pidetään ratsastuksesta taukoa oman rippileirini takia.










Tilannekuvat! :D


Poni ei oikein välitä ohittelusta :P

Itse menin illalla Namulla aiheena puomit. Ensin nostin jalustimet kaulalle, mutta kun ne siinä häiritsivät heitin ne kokonaan pois. Namu oli aluksi ihan järkyttävän jännittynyt, mutta alkaessani tekemään kontrolliharjoituksia alkoi työskentely sujumaan. Jo tässä kohdassa huomasi kuinka jännitin reisiäni ja lihakset siellä väsyivät. Ei kuitenkaan auttanut kuin jatkaa, kun ei niitä jalustimia ollut. Loppua kohti Namu vähän väsähti ja alkoi taas juosta alta, mutta hyvin kuitenkin meni.






Tallin ja satulahuoneen valtasi tällaiset inhotukset...
Mutta illalla ne saivat kuulla kunniansa! :D
Tuleeko teillä sisätiloihin kutsumattomia vieraita?
Onko kaksi postausta päivässä mielestänne liikaa (kesälomaa ajatellen)?

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja ihania kuvia :D ei kaks postausta ole liikaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihan superkiva videopostaus, paranee vaan! hyi mikä toi öööö kärpänen/mikä lie eliö tarkemmin niinku on :o Ja sitte oli super kiva ku näit vähän vaivaa ja vaihdoit maastopätkissä kuvakulmaa niin se pysy miellekkäänä katsoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos, noita maastopätkiä (ja ratsastusta yleensäkin) on niin kiva kuvailla, harmi ettei kukaan koskaan tuu mun ratsastuksia kuvaamaan! :/
      Ja en tiedä mitä noi öttiäiset oli, mutta inhottavia kuitenkin.. :I

      Poista