sunnuntai 6. syyskuuta 2015

#161 Esteitä

Perjantaina päätettiin koulun jälkeen Jeminan kanssa hypätä Namulla ja Taavilla, ja koska laidun oli liian märkä siinä missä tarhakin päädyimme sinne minne päädyimme. Tästä muuten tuli myöhemmin aika valitukset tuntemattomilta... No joka tapauksessa, hoidettiin hevoset ja verkattiin hetki tarhassa. Namu oli aika kivan tuntuinen joten sorruin taas siihen, etten tehnyt mitään. Yllättäen hevosella ei sitten ollutkaan enää jarruja ollenkaan yhtä kivasti kuin vaikka tunnilla, kun en jaksanut verrytelyssä siihen panostaa. Esteiden väli oli 14,5 metriä, eli ihan selkeä kolme laukkaa. Koska esteet olivat kuitenkin niin pieniä halusin tunkea väliin neljä askelta. Ei ollut ollenkaan niin helppoa kuin voisi ajatella!





Hypyt kuitenkin sujuivat pääsääntöisesti ihan hyvin, vaikka itse sähläsinkin selässä taas aika paljon ylimääräistä. Kun jälkimmäinen pysty nostettiin 90cm korkeaksi jätin suosiolla yhden askeleen pois ja johan alkoi sujua! En kuitenkaan ottanut kuin pari hyppyä, koska Jemina putosi Taavilta enkä halunnut sitten enää yksinäni jatkaa. Minulle hyppäämisestä jäi sitten kuitenkin ihan hyvä fiilis, vaikkei mitenkään erityisen hyvin mennytkään.




2 kommenttia:

  1. Antaa kukkahattu tätien nipottaa:/ Ihanan vauhdikkaita kuvia :D Ei ainakaan musta videolla näyttäny yhtää vaikeemmalta hillitä vauhtia kun yleensä ja hyvinhän teillä meni toi 4 :D Tai sit mä oon vaan niin sokee kaikille estevirheille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tulee vaan aina kauhea puolustelemisen tarve tollasissa tapauksissa :D Voit sä vähän sokeakin ollsa, mutta ei se niin pahalta näytäkään kun miltä tuntui ;)

      Poista