perjantai 7. elokuuta 2015

#123 Estetreenit

Maanantaina (20.7) hypättiin Jempun kanssa viimeistä kertaa ennen kisoja Namulla ja Taavilla. Meillä oli kentällä jumppa ja pari yksittäistä estettä, jotka olivat ensin ihan maanrajassa. Namu ei juuri viitsinyt jalkojaan niille nostaa, mutta kun esteet nousivat sinne 50-70cm korkeuteen alkoi sekin jo vähän hypätä. :D Taaville nämä sitten olivatkin taas jo ihan esteiden kokoisia. Lisäksi jumpan välit taisivat olla Namulle aavistuksen lyhkäiset, kun otettiin niin helposti pudotuksia mukaan. Tosin heti auttoi, kun ratsastin laukassa sisään ja rytmi pysyi koko tehtävän ajan. Jempulla ja Taavilla meni myös oikein hyvin! :) Hyvillä mielin kisoihin hyppäämään!



2 kommenttia:

  1. Vaikka Namu on aika kuuma se näyttää kuitenkin tosi hyvin sun avuilla, saat sen aika tiukastikkin käänneltyä ja näyttää siltä kun teillä ei olisi mitään ongelmia vaikka kenttä onkin aika pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olen nyt oikeasti alkanut saamaan Namua esteillä hyvin kontrolliin. Lisäksi kun alkaa saamaan ulkoapuja läpi ei käännökset enää ole ongelma, ja pakkohan se on saada kun on pieni kenttä :D

      Poista