sunnuntai 16. elokuuta 2015

#130 Kuvailuja

Tiistaina (28.7) saimme tasapaksuun arkeemme vähän elämää, kun Rebe tuli käymään kameransa kanssa! :) Kaikki kuvat (paria hänen omaa ratsastuskuvaansa lukuun ottamatta) ovat siis hänen käsialaansa, vaikka mukamas ovatkin niin huonoja ainakin Namun osalta ettei edes vesileimaa ole kehdannut laittaa... :D


Aloiteltiin ottamalla Taavi, jonka kanssa suunnattiin pellolle pyörimään. Ensin käytiin lammen rannalla ihmettelemässä, mutta eipä ruunaa kiinnostanut kavioiden kasteleminen sitten yhtään.. Sitten työskenneltiin hetki hirmuisen totisesti (ja ratsastajakin osasi jo keskittyä vähän paremmin kuin viimeksi). Poni ei ollut mitenkään parhaimmillaan, mutta ei se huonokaan kyllä ollut. En tehnyt yhtään mitään ihmeellistä, ja aika pian siirryttiinkin sitten jo temppuilujen pariin. 








Keulimiset olivat alkuun kovin vaatimattomia, mutta kyllä ne sieltä sitten alkoivat löytyä. Kuopimista etenkin selästä käsin on tehty niin vähän, että ei ihmekään että se ei tuosta noin vaan onnistunut, yllättävän hyvin kuitenkin! 






Tämän jälkeen päädyin alas selästä ja irrotin sitten ohjatkin (ja rukoilin että poni pysyisi paikalla). Pysyihän se kun vaan oli ruohoa mitä syödä.. :D Suurin ongelma ehdottomasti kyllä oli ponin lahjominen pois ruohopuskista.. Kampesin minä sitten itseni vielä uudestaan selkäänkin ja yritin kovasti saada ponin pään pois ruohikosta.






Aivan lopuksi laitettiin vielä ohjat kiinni ja kerrattiin vielä, ettei sitä ruohoa saakaan aina syödä ja mihin sattuu ei voi mennä. Käytiin me vielä uudestaan lammellakin, mutta kyllä minä olin enemmän vedessä kuin poni..









Seuraavaksi käsittelyyn otettiin Hensu, jolla Rebe sai kunnian mennä. Poni oli aika vastahankaisella tuulella ja hainkin aika nopeasti raipan avuksi. Rebe ei kyllä todellakaan ratsastanut niin hyvin kuin olisi osannut, ja tsemppasikin aina vain kun satuin heittämään jonkun vinkin. Siltikin poni meni ihan kivasti ja tyytyväisenä.





Viimeiseksi käsittelyyn otettiin Namu, jolla menin ensin tarhassa puomeja jotka sujuivat hyvin vaihtelevalla menestyksellä. Kun pystyin keskittymään sujui kaikki hienosti, ja kun keskityin kaikkeen muuhun paitsi ratsastukseen ei tehtävistäkään tullut mitään.












Kyllä se pohkeesta lähtee eteen :D





Muuten aika outo kuva, mutta kerrankin tykkään omasta istunnastani! :D
Laitumelle siirryttyämme otettiin ensin pari reippaampaa laukkapätkää ja sitten hypimme muutaman kerran yhden nokkospuskan yli. Alkuun se sujui ihan kivasti, mutta sitten kuski lopetti taas ratsastamisen ja Namu pääsi kerran livahtamaan ohikin.. Hupsis. Namulle tuli todella kuuma, mutta oli sääkin taas ihan järkyttävä. Normaalisti en olisi edes ratsastanut helteessä, mutta tehtiin nyt poikkeus kuvien takia.. :P



Voivatko liian pitkät jalustimet vaikuttaa istuntaan noin paljon? :o




Eli siis mielettömän suuret kiitokset Rebelle mahtavasta seurasta ja upeista kuvista!  ♥
Katso hänen bloginsa tästä!

4 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia! :) ja vielä ihanampi tuo sinun ja Taavin "lähikuva"! :D :)

    VastaaPoista
  2. Oho, oli niitä kuvia sairaan paljon vielä karsimisen jälkeenkin :D
    Hyvin se Taavi nuo temput kyllä teki tosiaan heti, kun lakkasi syömästä. Muutenkin se kuopiminenkin aika hyvin vaikka ei ollut ihan tuoreessa muistissa. Olisi tosin varmasti ollut helpompaa tarhassa näitä temppuja harjotella :D Miten niin huono ilma? Parempaahan ei olis voinut toivoa. Tosin sä kyllä näytit vähän kärsivältä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, olihan niitä aika paljon :D Mäkin jätin puolet pois postauksesta.. :P Taaville en selästä ollut tuota kuopimista kuin kerran, eli ihan superisti se siihen nähden teki.. :D Tarhassa olisi joo voinut vähän helpompaa olla.. Ja jep, kesän kamalin päivä sitten osui tuohon.. xD

      Poista