tiistai 4. elokuuta 2015

#116 Leiripäivä: Keskiviikko

Keskiviikkonakin herätys oli puoli yhdeksän aikaan, ja alkoi muuten olla jo hankalampi ainakin omalta osaltani herätä.. :D Aamupalan syötyämme suunnattiin taas meille, jossa laiteltiin hevoset Laikkua lukuun ottamatta maastokuntoon. Suuntasimme ensin rypäleiden maastoon, jonka johdin Namulla. Takanani ratsasti Anni Hensulla ja perää pitivät Jenny ja Taavi avustajanaan Jemina. Tosin, eipä olisi Jenny kyllä mitään avustajia tarvinnut... Maasto sujui hyvin ja jouhevasti, vaikka Namulle tuollainen hissuttelu ei kivointa ollutkaan.


Maaston aikana olivat Repe ja Tinja laittaneet Laikunkin kuntoon, joten kotiin palattuamme tehtiin vain ratsastajien vaihto ja Jenny ja Anni jäivät pesemään harjoja meidän suunnatessa uudestaan maastoon. Rusinoiden kanssa mentiin pidempi ja vauhdikkaampi lenkki, jossa minä johdin jälleen porukkaa ja Jemina piti perää Taavilla. Repe ja Laikku tulivat takanani, Tinja ja Hensu toiseksi viimeisenä. Tämä alkoi olla jo kunnon maastoporukka! ;) Maasto sujui tämänkin ryhmän kohdalla hyvin, ja kivaa oli! 


Maastojen jälkeen laiteltiin hepat laitumelle ja leiriläisille oli vuorossa teoriarasteja. Jokainen kiersi siis pihallamme kartta kädessä läpi kymmenen rastia ja vastasi joka kysymykseen vaihtoehdoilla a, b tai c. Lopulta tämän voitti Repe saaden itselleen pikkuisen heppavihkosen. Tällainen olisi joskus kiva tehdä itse! :D Sen jälkeen suunnattiin syömään, ja sitten olikin puomituntien vuoro.



Puhelimet tietenkin kerättiin pois kilpailun ajaksi
Ja sitten ohjaajilla olikin jo tylsää :D


Rusinat aloittivat puomitreenit poneilla, Repe Hensulla ja Tinja Taavilla. Keksittiin Jeminan kanssa vähän vuorotellen tehtäviä, jotka sujuivat pääsääntöisesti ihan hyvin. Hensulla laukan pyörimättömyys oli aika kompastuskivi, mutta toisaalta se on asia jolle ei oikein mitään voi. 









Kyllä se vanhakin venyy!

Rusinoiden jälkeen luonnollisesti oli rypäleiden vuoro. Anni pääsi, tai joutui taas menemään Taavilla, jolla muuten oli oikein kiireinen tuntipäivä kun se meni ensin kaksi maastoa ja sitten kaksi puomituntia. Huh, ei käy kateeksi, ei ponia eikä Anniakaan, joka sai viimeisenä yrittää pitää ponia liikkeessä. Jenny sai ratsukseen Laikun, kun viimeksikin heillä meni hyvin. Nämäkin ratsukot tulivat samoja tehtäviä, joskaan ei nyt ympyrää laukassa tai viuhkaa ravissa. Vähän helpotettuna siis.







Laikku otti kaiken ilon irti ratsastajasta, joka ei paljoa ole laukkaillut. :D Nimittäin kuljetti pois laitsalta, hän oli sitä mieltä että kyllä nyt riitti jo. :P






Illalla minun apunani oli vastuuhenkilö Jenny, jonka kanssa saimme tehdä iltatallia ukkosessa ja sateessa. Ei mitenkään kovinkaan kiva! Tästä samasta syystä suunnitellut korkeushyppykisat piti perua mutta saunomaan ja uimaan päästiin kumminkin! :) Mukava päivä tämäkin, oli kiva päästä itsekin ratsastamaan ihan kunnolla! ;)

4 kommenttia:

  1. Oi vähän tollanen teoria rasteja tehtävä kuulosti hauskalta! Hensuhan näytti noilla puomeilla oikein vetreältä :D

    VastaaPoista
  2. Tää oli kiva! Laikku näyttää niin söpöltä ja kivalta kun se on tuollainen kirjava heppa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laikku on söpö ja kiva, mutta myös harvinaiaen työläs ja kovakalloinen käsitellä :D

      Poista