sunnuntai 16. elokuuta 2015

#132 Laumanlisäystä

Nyt kaikki meitä varsinaisesti tuntemattomat miettivät, että joko me ostettiin neljäs hevonen.. :D No, onneksi ei kuitenkaan! Viimeinen päivä heinäkuuta saimme taas valtavan mieluisia vieraita, nimittäin Repen ja Laikun toiselle melkein viikon pituiselle visiitille. Lehmähevonen vaan valitettavasti oli joutunut laitumella sen verran telotuksi, että sillä ei voinut ensin ontumisen takia tehdä mitään, ja sittenkin vain käyntiä. Harmi sinänsä, mutta toisaalta oli kiva kun kolme ratsastajaa liikutti sujuvasti samaan aikaan kolme hevosta!


Perjantaina menimme ilman satulaa hevosilla, minä Namulla, Jemppu Taavilla ja Repe Hensulla (jotka muuten jäivät aikalailla vakiratsuiksemme koko viikon ajaksi!) Menimme alkuun ihan totisesti puomeja, joka sujui tälläkin kertaa ihan kivasti ainakin omalta osaltani. Taavi oli taas aika tahmatassu, mutta teki kuitenkin sen verran kuin oli pakko. Hensulla ja Repellä oli vähän hakemista yhteisen sävelen suhteen, mutta kyllä se siitä alkoi sujua. Hensu kun on vähän erilainen kuin Laikku! ;) Aloiteltiin myös uusimman lyhärin kuvailemista, jos joku ei ole vielä sitä löytänyt voit katsoa sen tästä!




Siitä se puomeilu sitten muuttui leikeiksi, ja taas alkoi Namulla ratsastus sujumaan kun itse en ehtinyt keskittyä esimerkiksi siihen laukan jännittämiseen. Menimme nimittäin hippaa! Aina kun hippa lähestyi niin pohkeet vain kiinni ja täysillä mahdollisimman tiukoilla käännöksillä karkuun. Tässä kohtaa ei vielä mennyt niinkuin strömsössä, mutta tuon viikon aikana alkoi kyllä Namullakin sujua jo oikein kivasti! Eihän siinä tarvinnut kuin uskaltaa lähteä leikkiin mukaan! Ja kivaa oli!


Hieno tamma!

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä jännä kun itse unohtaa miettiä jotakin asiaa niin se sujuukin paljon paremmin, niinkun teillä vissiin tuo laukka! Kukas oli paras leikeissä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, minä ainakin teen laukasta helposti ilman satulaa suurenkin numeron, Namu kun osaa pukittaakin ja kaikkea. Sitten kun sitä ei ajattele, niin sujuu paljon paremmin! Kyllä Jemina ja Taavi olivat parhaita, poni kun itsekin syttyy mukaan!

      Poista