lauantai 29. elokuuta 2015

#157 Kengitysrupeama

Eilen oli hepoilla ainakin henkisesti oikein rankka päivä. Muita muutoksia kengityksiin ei tullut kuin että Taavi sai myös popot jalkaansa takakavioiden kärkien kulumisen takia. Namu osasi käyttäytyä ihan hyvin, mitä nyt takajalat olivat taas tappelemisen arvoiset. 


Taavi osasi käyttäyty varsin hyvin ja aika yllättäen olikin se helpoin kengitettävä. Hensulla oli alusta saakka varsin kypsä ilme ja toisen takajalan kanssa se muuttui niin mahdottomaksi että sille jouduttiin laittamaan hetkeksi huulipuristin. Enpä olisi ponista uskonut!


Hensu pääsi hetkeksi kävelemään ja ravailemaan Jeminan kanssa ennen kengitystä ajatuksena vähän vetreyttää sitä. Vanhushan oli seisonut koko viikon...


Ruunikoiden kanssa suunnattiin maastoon, ihan sille lyhyimmälle reitille. Taavikin pääsi kunnolla menemään kun oli kengät jalassa eikä tarvinnut arkoa kiviä. Taavi oli muutenkin reippaalla tuulella ja teki ihan laukannostoja paikaltaan.


Namu taas oli oikeastaan aika kiva ja pidätteetkin menivät suurimmaksi osaksi pysähtymistä lukuun ottamatta hyvin. Välillä se itsekseen tarjosi vähän pomppuja, mutta siitä se kyllä heti sai komennusta.

4 kommenttia:

  1. No voihan Hensu :33 Oisko Emilia kysymyspostauksen aika :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D Voisi se ehkä jossain kohtaa olla, mutta mulla on tässä sitä ennen toteutettavana vielä 7 toivepostausta ja julkaistavana kaksi... :D

      Poista