maanantai 24. elokuuta 2015

#144 Rentoilua

Lauantaina (15.8) otettiinkin sitten heppojen kanssa ihan iisisti. Aloitin harrastamalla Taavin kanssa agilitya. Poni nyt yleensäkin tykkää kaikesta erilaisesta ja niinpä tämäkin oli sille ihan ok. Oli aivan kuin olisin joskus ennenkin laittanut herran näitä tekemään! :D Jätesäkin päältä kävely oli aivan sama kuin vaikka laitumella tallustelu. Heinäpaalin yli oli aivan turha hypätä kun yli pystyi astumaankin. Jalat sai asetella renkaaseen ihan rauhassa (eikä renkaan siirtyminen vahingossa myöskään ollut yhtään pelottavaa) ja lavan päälle astelukin onnistui jos kerran nyt pakko oli. Mutta sanokaa mitä sanotte, niin ainakaan tämä poni ei erilaisia pohjia arastele tai pelkää!





Namun minä ohjasajoin, koska se nyt vain oli sen tarpeessa. Parina edellisenä päivänä ei pidätteitä paljoa kuunneltu, mutta nyt sitten tuli palautus maan pinnalle. Maastakäsin työskentelystä kun edelleen on niitä muitakin hyötyjä meille, eikä se ainakaan pahitteeksi ole useamminkin. Namu oli alkuun vastaanlaittamisen (ja tietty pelkäämisen) jälkeen aika kiva, seuraavasta päivästä puhumattakaan!

Viimeiseksi ohjasajoin vielä Hensun. Ponilla taitaa tämän vuoden ajalta olla takana yksi ajokerta, mutta siitä huolimatta poni oli hetkisen ihmettelyn jälkeen täysin mukana työskentelyssä. Poni <3 Hensun kanssa työskentely oli rauhallista ja vaatimatonta, mukaan mahtui vain pari ravipätkää. Kun lihakset olivat vähän lämmenneet nappasin varusteet pois ja venyttelin Hensun jalat vielä läpikotaisin joka suuntaan, ensimmäisellä kerralla tosin kevyesti. Kylkiä tai muita en harmikseni kyllä saanut venyteltyä, koska mitään hyvää ei ollut missään. :(


2 kommenttia:

  1. Varsinkin Namu parani ihan hirveesti loppua kohden, aluksi tais oikeesti olla peloissaan. Hensu ainakin näytti siltä,että oli ihan tyytyväinen pikku vaihteluun! Taavi tosiaan näytti ihan rohkeasti eripohjia kokeilevan, ootkos harkinnut agility kisoja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä ihan oikeasti pelkää noita ohjia aina aluksi! :D Eikä me ponin kanssa mihkään kisoihin mennä, kunhan puuhastellaan sitä mikä milloinkin tuntuu kivalta.. :D

      Poista