torstai 13. elokuuta 2015

#129 Vaarallisia leikkejä

Sunnuntain kisojen jälkeen pidin lopultakin itse hevosvapaata ja soin Taavillekin ensimmäisen vapaapäivän sitten meille tulonsa jälkeen. Poni parka.. Purin vain Namun sykeröt, myrkyttelin hepat ja annoin niille iltaruuat. Siis todella vähän tekemistä verrattuna normaaliin. :D


Loput kuvat © Jemina


Maanantaina (27.7) menimme Jeminan kanssa poneilla leikkejä laitumella ilman satulaa. Minä sain ihanaakin ihanamman Hensun, joka tosin yritti syödä minut aina tilaisuuden tullen, kun yritin pehmolelunryöstössä kömpiä takaisin selkään. Tempuissa oltiin kuitenkin hyviä, ja hipassakin päästiin pakoilemaan pusikkojen kautta. Ihan loppuun innostuimme ottamaan laitumella pientä laukkakisaa, joka sujui muuten hyvin mitä nyt Namu innostui riehumaan siinä mukana. Parilla ensimmäisellä kerralla se ei haitannut, mutta sitten Taavi jäi viimeiseksi, suuttui ja pukitteli ratsastajansa alas. Onneksi mitään mustelmia pahempaa ei Jeminalle käynyt ja Taavikin pysähtyi kiltisti vaikka Namu tasajalkaloikkiaan vielä esittikin. Jatkoimme kyllä vielä hetken ratsastusta välikohtauksen jälkeenkin.






Tämän jälkeen ohjasajoimme ensimmäistä kertaa Namun. Jemina oli aluksi henkisenä tukena taluttamassa. Tamma toimi yllättävän kivasti päästyään ensin vain yli siitä järkytyksestä, jonka ohjat pepun päällä saivat aikaiseksi. Lopuksi pääsimme jo ilman apua käyntiä ja ravia. Hevonen tuntui jopa niin hyvältä, että tätä täytyy alkaa harrastaa vähän useammin koulutreenauksen tukemiseksi.





8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ainiin olikin :D No sen jälkeen (mulla ei oo leiritunteja kalenterissa ylhäällä koska laiskuus)

      Poista
  2. Kyllä taavi tietää :DD Mut onneks ei käynyt mitään pahempaa! Rennoltahan namu noissa kuvissa näyttääkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah jep! :D Ja Namu oli kiva tuossa, paljon rauhallisempi kuin ratsastaessa :)

      Poista
  3. Namu meni tosi kivan näkösenä! :D kiva postaus kaikin puolin :)

    VastaaPoista
  4. Voisinko tehä videopostauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen yhden kuvannutkin ja tulossa on :) Aktiivisemmin alan kuvailla kun saan blogin ajan tasalle (mikä ei koulun kanssa aina ole kovin helppoa), inspistä kyllä löytyy! :)

      Poista