torstai 27. elokuuta 2015

#152 Ei hyvä

Sunnuntaina (23.8) Jemppu kävi ratsastamassa Taavin, meni paria puomia ja kavalettia. Siitä en oikeastaan edes tiedä enempää, joten ei siitä enempää. Se olikin sitten päivän ainoa hyvä asia.


Hensulla on ollut tapana lähteä joka yö laitumelta, joten aamulla suuntasin lähinnä palauttamaan sitä takaisin. Ei poni mihinkään mene, mutta ihan kiva se silti olisi siellä muiden kanssa. Olisin halunnut löytää aidan ali tulleen Hensun, en laidunta jossa molemmin puolin oli aidat maassa. Taavi oli maassa olevien aitojen ulkopuolella, tammat sisäpuolella. Onneksi. Ei muuta kuin hevoset tarhaan ja kokoamaan aitoja. Vasta myöhemmin huomasin Hensussa yhden haavan ja loput vasta tarkemmassa tarkastelussa seuraavana päivänä. Taavi olisikin voinut saada niitä itse, mutta Hensulta se ei kuulosta yhtään normaalilta. 


Lähdimme päiväksi mummolaan ja hevoset kuitenkin pääsivät laitumelle. Matkalla mietittiin syitä aitojen katkeilemiseen ja Hensun haavaan, ja päädyttiin kyllä epäilemään jotain peuraa tai hirveä, tai sitten jotain petoeläintä.. Myöhemmin päivällä tuli mökkinaapureilta soitto, että Taavi on taas häipynyt laitsalta. He olivat kuitenkin ihania ja palauttivat ponin takaisin ja tarkistivat vielä että joka paikassa oli aidat ehjät. Kiitos <3


Siinä samalla yritin soittaa Jempulle, mutta meni pari tuntia ennen kuin sain hänet kiinni. Onneksi hän pääsi käymään meillä ja sai siirrettyä hevoset varmaan talteen tarhaan. Kiitos <3 Illalla kotiin tultuanne oli kiva huomata, että sähköpaimen oli rikki eikä aidassa siis ollut minkäännäköistä sähköä, vaikka sitä oli yritetty viritellä. Sehän karkaileville sankareille tarkoitti tarhatuomiota.


2 kommenttia: