sunnuntai 9. elokuuta 2015

#126 Koulutreeniä

Torstaina (23.7) alkoikin sitten oikein pikakoulutreenit, minulla kun oli tasan kaksi päivää aikaa saada Namu ja Taavi muutettua estehevosista koulukoneiksi. Ei ihan helppo tehtävä ainakaan sen toisen kanssa... Aloitin ratsastamalla Namulla. Tamma oli ihan ok, ei mitenkään hyvä mutta juurikin oma itsensä. Ratsastin läpi tulevan Helpon C:n kouluohjelman ja lopettelin kun olin ihan tyytyväinen.

Postausta kuvittavat Jeminan ja Taavin kisakuvat, koska materiaalia päivästä ei ole.
© Elli Eskola
© Elli Eskola
© Elli Eskola
© Elli Eskola
Taavilla keskityin siihen että ruuna oli mahdollisimman hyvin pohkeen edessä ja näin ollen reagoi nopeasti ja tehokkaasti. Ratsastin myös Helpon B:n ohjelman läpi, mikä raipan kanssa menikin ihan todella kivasti. Tunsin kuitenkin jo silloin että nyt menisi vaikeaksi jos raippa jäisi matkasta.. Ei ollut kyllä suuret odotukset kisoihin kummankaan osalta.

© Elli Eskola
© Elli Eskola
© Anna Weckman
Illalla sää oli todella nätti joten suuntasin Hensun kanssa maastoon. Poni oli todella miellyttävä ratsastaa ja vedin sellaisen koulumaaston. Laukan sain ihan todella kivaksi ratsastamalla loivaa avoa melko pitkän pätkän, ja muutenkin kaikki taivutukset ja väistöt sujuivat todella hyvin. Hensu se sitten aina osaa olla niin ihana! ♥

© Anna Weckman

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus!:) Liityn lukijaksi:D

    Patkisponi.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Ootko ajatellu harjotella namulla jo beetä tai edes harkinnut jossain tulevaisuudessa ;) Tai ootko muuten jotain kenttäkisoja tai vaan jotain kunnon maastoeste valmennusta miettinyt? Mä en olis jotenkin osannut kuvitella että sä voisit harrastaa koulumaastoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän me ollaan pari beetä startattu jo :D Tulevissa kisoissa ei vaan huvittanut mennä kahdella toivottomalla kahta luokkaa, ja jotenkin kun osallistujamäärä oli rajattu en halunnut varata neljää paikkaa... Kenttäkisoja en (tietenkään) ole katsellut kun tuo koulupuoli ei kunnossa ole, maastareille taas Helena on jossain vaiheessa mahdollisesti menossa Ypäjälle eli sitä odotellessa :) Mukana ollaan Namun kanssa silloin varmasti! Ja tottakai mä osaan! Ja edelleen Hensu on niin hirmu kiva että se on heti kuulolla kun itse alkaa ratsastaa ;)

      Poista