keskiviikko 26. elokuuta 2015

#150 Kevyt maasto

Perjantaina (21.8) iski suorastaan jäätävä laiskuus, joka oikeastaan jatkuu edelleenkin. Ei oikein jaksaisi ratsastaa kuin yhden hevosen, ja iltatallin tekeminenkin tuntuu hurjalta urheilusuoritukselta. Niinpä ratsastin tuolloin vain Namun, ja senkin lähinnä pakon edessä. Seuraavan päivän koetukseen ei meinaan kyllä lähdetty ihan vapaalta kuitenkaan! Ajatuksena oli suunnata maastoon ja tehdä nopea, rento lenkki. Tamma olikin käynnissä ja ravissa todella kivasti kuulolla, mutta koska jouduimme jonkin aikaa seisoskelemaan ja siitä suoraan laukkaan, lähti laukassa kontrolli ihan kokonaan. Ja tietysti jätin martingaalin kotiin, koska ajattelin Namun olevan rauhallinen vapaan johdosta. Yritin vielä toista laukkapätkää, mutta kun ei vain sujunut tyydyin ravailemaan kotiin hyvin jännittyneessä mielentilassa olevalla ratsullani.


Kotona sitten annoin tarhassa hevosen laukata pitkähköllä ohjalla juuri niin kovaa ja kauan kuin huvitti. Ainoastaan välillä vaihdoin suunnan. Kyllähän sitä menoa ihan reippaasti jatkui, mutta tarpeeksi höyryjä purettuaan siirtyi tamma itse raviin, joka lähti pikkuhiljaa rauhoittumaan. Kun suurimmat menot oli selkeästi menty kävelin vielä pitkähköt loppukäynnit ja pyyhin märällä sienellä suurimmat hiet pois. Se siitä kevyestä maastosta sitten..


2 kommenttia:

  1. Niin voi suunnitelmat muuttua, kyllä oi heposet osaa yllättää :D Namu näyttää normaalia kauniimmalta tossa ekassa kuvassa :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep... xD Hahah, aijaa... Omaan silmään se näyttää lähinnä tärähtäneeltä. :D

      Poista