tiistai 18. elokuuta 2015

#138 Ylitin itseni!

Samaisena 5.8 päivänä rohkaistuin jälleen Namun selkään ilman satulaa - ja tällä kertaa suunta oli esteille! Tosiaan niin pienille, että Namu vain nauroi niille.. Verkkasin ensin ihan rauhassa ja ratsastin sitten ensimmäiseen laukkalähestymiseen. "Hypyn" jälkeen fiilis oli tosi kummastunut: "En pudonnut?" "Eihän se edes ollu vaikeaa!"

Pystyin kuin pystyinkin keikkumaan kyydissä koko ratsastuksen ajan, vaikka hulluuttani keskimmäistä pystyä vähän nostinkin. Sehän oli sitten jo peräti 50cm korkea! Esteratsastaja, heh! :'D Hyppääminen oli oikeastaan jopa ihan kivaa, ja olen tosi iloinen että uskalsin lähteä kokeilemaan onneani! :)

Ei mennyt ihan putkeen tämä..

Tuo kuva on hurjempi kuin itse tilanne. En siis todellakaan pudonnut selästä - siellä kun oli helppo pysyä - vaan olin pudotuksen jälkeen kömpimässä sinne takaisin. Namua ei juuri huvittanut paikallaan pönöttää sitä hetkeä, joteb suutahdin sille vähän. Reagtio oli sitten vähän odotettua voimakkaampi, etten sanoisi.. Ja ei kyllä edesauttanut paikallaan pysymistä yhtään, kiihdytti hevosta vain. Ei olisi ollut kiva olla tuolla selässä. 


Sitten ajattelin kirjoittaa vielä ihan muutaman sanasen rohkeudesta ja itsensä ylittämisestä. Esimerkiksi tämän kerran ratsastustilanteeseen päätyminen oli kyllä monen asian summa. Ensinnäkin olen aika yllytyshullu, ja vaikka olinkin tyrmännyt Jeminan ehdotuksen muutamaa päivää aikaisemmin, oli minulla silti siitä jäänyt sellainen fiilis että pitäisi kuitenkin! Lisäksi haen jännitystä elämääni, joten toki tällaiset haasteet houkuttavat.

Tiesin myös, että paras hetki uskalluksen ja itseluottamuksen suhteen oli tuossa, kun ei paljon muuta kuin ilman satulaa oltukaan menty. Ei tuntunut niin mahdottomalta koko ajatus. En siis kannusta tekemään mitään tyhmää, mutta ehdottomasti suosittelen kokeilemaan uusia juttuja ja ylittämään itsensä aina silloin tällöin! :)


8 kommenttia:

  1. Hui kauheeta tuo ensimmäinen kuva! :o Onneksi et jäänyt alle tuossa tilanteessa, kuvasta nimittäin voisi saada sellaisenkin kuvan.. Pakko sanoa, että itse tykkään hypätä ilman satulaa, mutta pitkän tauon jälkeen se oli hiukan jännittävää! Tää oli hyvin tehty postaus :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kyllähän siinä vähän kiire meinasi tulla, kun tajusin mitä on tapahtumassa.. :D Kyllä minäkin siis tykkään ilman satulaa hypätä, vuosi sitten se vain jäi kun Taavi lähti ja Hensulla hyppääminen lopetettiin. Namun kanssa oli hyvä jos hallitsin sen ilman satulaa sileällä.. Kiitos!

      Poista
  2. Hyvä ku uskalsit mennä ilmansatulaa esteitä ja se meni hyvin! :D

    VastaaPoista
  3. wou, semi hurja toi eka kuva! Onneks se tallentui(ilmeisesti videolle)! Hyvä Emilia, niin sitä pitää! Eikä toi edes näyttänyt siltä kun tekisitte jotain ihmeellistäkin XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, se on! :D Ja joo, onhan se tuossa estevideossakin lopussa jollet huomannut, eli videolle tuli. Heh, kiitos! :)

      Poista
    2. Oho en huomannukkaa sitä tossa videossa!

      Poista