sunnuntai 16. elokuuta 2015

#131 Puomeilua

Keskiviikkona 29.7 menimme Jeminan kanssa ilman satulaa puomeja. Taaville tuo tietysti oli pakollista, mutta Namulla tuntui kyllä aika hurjalta.. Jotenkin Jemina vain sai minut ylipuhuttua siihen hommaan. Ratsastus oikeastaan meni yllättävän hyvin, etenkin käyntiä ja ravia pystyi menemään hyvin. Laukannostot olivat taas vähän ongelmallisia, kun tein niistä itse niin suuren numeron. Kuitenkin itse laukkakin oli ihan mukavaa ja saatiin jopa ratsastettua tehtävää. Taavi oli tapaansa tahmealla tuulella, mutta teki kuitenkin tehtäviä hienosti.










Illalla pidin vielä Oonalle tunnin Hensulla. Hänellä on kyllä surkea tuuri sään suhteen, sillä tämäkin päivä oli pelkkää auringonpaistetta - tuntia lukuun ottamatta. Koko tuntia ei edes ratsastettu, mikä kyllä sopi ihan hyvin niin ratsastajalle kuin ratsullekin. Tehtiin samaisia puomitehtäviä käynnissä ja ravissa, tosin ehdittiin keskittyä ihan vain muutamaan juttuun.









Pelastajani sateella.. .:D

15 kommenttia:

  1. Kiva postaus :) Voitko tehä joskus sellasen postauksen että Hensu Taavi tai Namu kirjottaa postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä voin kun vain jostain revin aikaa siihen! :)

      Poista
  2. Mukava "pikku kuuro sade", Hensulla oli jotenki sellanen ilme että mitä se muka on tehny väärin :D Harmi, että ilmansatulaa puomeista ei oo materiaalia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Hensu inhoaa sadetta yli kaiken, vähän kävi sääliksi :D Niistä ei joo varmaan ole materiaalia (en tosin satavarma ole kun en jaksanut tarkistaa :D) Seuraavasta kerrasta kuitenkin pitäisi olla!

      Poista
  3. Sinut on haastettu ! :) http://laikunseikkailut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Sulle on haaste! http://www.jempunhevoselamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi itku, taasko nämä haasteet tulevat muotiin :'( Kiitos kumminkin, katsotaan miten toteutan kaksi samaa haastetta :D

      Poista
  5. Voisitko tehdä susta ja taavista videon ja kiva postaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä voin (kun taas revin jostain aikaa... Tässä on Namu-videokin vielä vaiheessa..), oliko mielessä jotain tiettyä vai ihan vaan sellainen kun nyt tekee mieli tehdä? :)

      Poista
  6. Miks Tapsulla mennään aina ilman satulaa? Onko sillä joku selkävamma vai eikö sillä ole sopivaa satulaa???? APUVA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taavilla on kainalossa haava. :( Ainakin mun tietääkseni

      Poista
    2. Kyllä juurikin näin, ponilla on kainalossa haava joka toistaiseksi estää kaikkien mahavöiden käytön. Selkä on siis kunnossa ja satulakin sopii selkään :D Kiitos Maikku vastauksesta! :)

      Poista
  7. Perus susta ja taavista video ja oot hyvä ratsastamaan:)

    VastaaPoista