keskiviikko 19. elokuuta 2015

#139 Ratsastuksenopettajako?

Torstaina (6.8) oli viimeinen päivä kun Laikku asusteli tänä kesänä meillä. Kirjavasta ehti tulla kyllä tässäkin ajassa jo hirmuisen tärkeä rapsuteltava, joka voisi hyvin kuulua vaikka pieneen laumaamme.. ;) Päivällä pidin siis Jeminalle, Jennylle ja Repelle melko koulupainotteista tuntia, vaikka loppuun muutama hyppy taas otettiinkin. Jemina oli siis liikkeellä Taavilla ja Repe Namulla (ensimmäistä kertaa sitten ei-niin onnistuneen leirin estetunnin jälkeen) ja Jenny turvallisella Hensulla.


Aika samiksia ratsastajat :D






Tunnista ei sen kummempia muistikuvia kouluosuudelta ole (mutta kuvia taas senkin edestä, vapiskaa!), mutta jos yhtään muistelen oikein niin voltteja tehtiin niin käynnissä kuin ravissakin, sekä sitten kolmikaarisen tapaista pujottelua esteiden lomassa. Taavi oli välillä tosi hienon näköinen ja Namukin oli nyt paljon paremmin Repellä hanskassa. Jennykin alkoi taas löytää Hensun nappuloita, mutta eihän se ole läheskään samanlainen ratsastaa kuin Taavi.

Taavi oli niin hieno!








Laukat otettiin yksi kerrallaan jo ihan tilan vähyyden ja turvallisuuden vuoksi. Taavilla laukka oli tahmeaa, mutta muuten ihan kohtuullista. Namu toimi hienosti eikä yrittänyt juosta alta, ja Jennykin sai hyviä nostoja ratsastettua kun vain poni tajusi kupletin juonen. Näiden jälkeen Jenny sai hengähtää ja kävellä, ja hypytin ruunikoita muutamalla pienellä esteellä.

















Taavilla paikat eivät meinanneet millään löytää tietään okserille, mutta muuten hypyt olivat hyviä. Namu malttoi myös oikeasti yllättävän hyvin, vaikka välillä lähelle ajautuikin. Kaikki kaarteet ja tiukemmat tietkin sujuivat ongelmitta, joten sitten hyvillä mielin loppuravit ja metsään kävelemään loppukäynnit. Sinne pääsi Laikkukin talutuksessani mukaan (ja sitä muuten harmitti kun minä sain syödä mustikoita, mutta se ei!) :D

Millähän Jemina sai Taavin hyppäämään tuon kokoisen esteen :D





Kyllä Namu hoitaa xD




Hienosti hoidettu Emilia! Sinulla oli vaikka kuinka monta mahdollisuutta ottaa hyvä kuva, mutta et sitten tehnyt sitä...






4 kommenttia:

  1. Heh, oli kyllä kiva tunti! :D Ei kuvia ollut edes liikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos kelpasi, musta tuntu etten keskittynyt taas yhtään :D

      Poista
  2. Sun pitäis harkita ridaopeks ryhtymistä :DD Paljon kivoja kuvia, etenkin namusta :) ( vaikkakin olisi voinut ehkä vähän karsia :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä halua kun oikeesti mun hermot ei kestä :D Ja usko vaan että mähän karsin kuvia paljon, niitä vain oli ihan järjettömästi..! Siitäkin huolimatta että kuvasin kolmella kameralla..

      Poista